Private Lease de Fiat Tipo voor een vast bedrag per maand

De Fiat Tipo is de ruimste auto in zijn klasse en heeft een charmante uitstraling. De Tipo heeft veel opbergruimte en is ideaal voor gezinnen. Er is genoeg ruimte voor alle passagiers en je neemt met gemak veel bagage met je mee.  

De Fiat Tipo rijd je al voor een vast bedrag per maand met private lease van Hedin Automotive. In het maandbedrag zijn alle kosten inclusief, zoals 24/7 pechhulp en een allrisk verzekering. Alleen de kosten voor brandstof betaal je zelf. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten.  

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Tipo

Ruim uitgerust

De Tipo is leverbaar in de uitvoeringen Hatchback en Stationwagon. De Tipo is standaard uitgerust met een 3,5 inch display met UCONNECT-radio, een USB-aansluiting en een navigatiesysteem. Daarnaast beschikt de Tipo over een Dualdrive stuurbekrachtiging, een handmatig bedienbaar airco en 16 inch lichtmetalen velgen.  

Private lease de Fiat Tipo.

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Fiat Tipo zelf ervaren?

Wil je de Fiat Tipo zelf ervaren? Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Veelgestelde vragen over de Fiat Tipo private leasen

Wat kost een Fiat Tipo met private lease?

Je rijdt al een Fiat Tipo vanaf € 469 per maand. In dit maandbedrag zijn alle kosten inclusief. De brandstofkosten betaal je zelf. 

Welke uitvoeringen zijn er van de Fiat Tipo?

De Fiat Tipo is leverbaar in de uitvoeringen Hatchback, Cross en Stationwagon.