Openingstijden Fiat-dealer Hedin Automotive in Alkmaar

Hedin Automotive is jouw Fiat-dealer van Alkmaar en omgeving

Wij heten je van harte welkom in onze Fiat-vestiging in Alkmaar voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands Fiat personenauto of bedrijfswagen. Hier staan onze verkoopadviseurs voor je klaar en ondersteunen we graag in jouw zoektocht naar de ideale auto of Fiat Professional bedrijfswagen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie of schadeherstel. Onze merk-gecertificeerde monteurs werken met originele merk-onderdelen en kennen jouw Fiat (bedrijfswagen) door en door.

Kom langs in onze showroom of plan direct online jouw werkplaatsafspraak. Graag tot snel!

Bij onze Fiat-vestiging in Alkmaar hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Fiat op voorraad in Alkmaar

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Fiat personenauto of bedrijfswagen, bij Fiat-dealer Hedin Automotive in Alkmaar ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Fiat onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Hedin Automotive ben je daarom van harte welkom om jouw Fiat te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.