Kopen vanaf

€ 12.035

Business lease

€ 169

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Fiat Fiorino

Met de Fiat Fiorino kom je overal. Hij is compact, wendbaar en eenvoudig te parkeren. Kortom, het ideale voertuig voor bezorgen van deur tot deur. De Fiat Fiorino heeft een schuifdeur, zo bezorg jij met gemak. Waar je ook gaat in de stad, de Fiorino is er klaar voor! De goedkoopste bedrijfswagen in zijn klasse biedt 2,8m³ aan laadruimte en is erg zuinig.  
In de Fiat Fiorino zit technologie verwerkt om jouw werk makkelijker te maken. Zo stabiliseert hij automatisch bij verlies van grip of als je moet uitwijken. Ook hoef je de handrem niet te gebruiken als je op een helling staat. De Fiat Fiorino doet dit zelf. De cruise control maakt jouw werk nog meer ontspannen. 

Ontdek in de brochure de verschillende uitvoeringen en vraag hieronder eenvoudig een offerte aan. Liever direct wegrijden? Bekijk dan onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Downloads

Wil je meer informatie over de opties? Of wil je in detail weten waarmee de verschillende uitvoeringen zijn uitgerust? Download de brochure en prijslijst van de Fiat Fiorino.  

Ervaar het zelf bij Hedin Automotive

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om de Fiat Fiorino zelf te ervaren. Maak nu eenvoudig online een afspraak voor een proefrit. Toch liever nog meer informatie? Kom dan naar een van onze Hedin Automotive vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag.

Jouw aandacht bij het verkeer

Navigeren, bellen en muziek luisteren. Maar wel met de ogen op de weg. Het kan met Apple Carplay en Android Auto. De slimste en veiligste manier om je smartphone onderweg te gebruiken. Met alle functies en apps op het scherm van de Fiorino. De Fiorino wordt geleverd met benzine, diesel of aardgas motor. Op dit moment de meest complete aanbieding in het segment!  De Fiorino heeft ondanks zijn compact formaat en wendbaarheid, een laadruimte van maar liefst 2,8m³. Deze laadruimte is gemakkelijk toegankelijk via de achterkant of de brede schuifdeur aan de zijkant. Door de lage drempel laad je probleemloos jouw bedrijfswagen. 

Hedin Automotive is jouw Fiat dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Fiat en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Fiat Fiorino

Wat kost de Fiat Fiorino? 

De Fiat Fiorino is nieuw te bestellen vanaf € 9.580, excl btw, maar wij hebben vaak rijk uitgeruste voorraadmodellen die we met extra voordeel kunnen aanbieden. 

Kan ik de Fiat Fiorino bedrijfswagen zakelijk leasen?

Ja, dat kan. De Fiat Fiorino is te leasen vanaf € 169 per maand all-in .

Ik wil een Fiat Fiorino bestelwagen financieren. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Je kunt bij een van onze Fiat-vestiging in Houten informeren naar alle verschillende mogelijkheden. Samen vinden we een oplossing die het beste past bij jouw bedrijf! 

Hoe groot is de laadruimte van een Fiat Fiorino bedrijfswagen? 

De Fiat Fiorino heeft een ruime laadruimte van 2,8m3.

Hoeveel jaar garantie zit er op een Fiat Fiorino bestelwagen?

Je krijgt 2 jaar garantie bij jouw nieuwe Fiat. Deze garantie gaat in vanaf de registratiedatum. Deze garantie kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar.

Waar kan ik de Fiat-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Je vindt onze Fiat-vestiging in Houten. Hier helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale Fiat bedrijfswagen.