Very Important Bedrijfswagenweken

Bestel nu en rij straks als één van de eersten.

Wacht niet te lang en schrijf je in voor een gloednieuwe bedrijfswagen

Overweeg je een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen? Wacht dan niet te lang met je keuze, omdat een (goed werkende) bedrijfswagen essentieel is voor jouw bedrijfsvoering. Met de huidige chiptekorten kan de levertijd van een nieuwe bestelwagen enorm oplopen. Bij Hedin Automotive zetten wij alles op alles om jou op tijd van een nieuwe bedrijfswagen te voorzien. We houden de productie-slots nauwlettend in de gaten en hebben doorlopend contact met de importeur. Op die manier zitten wij er bovenop om jou in de wachtrij naar voren te kunnen schuiven. 

We helpen je graag bij het oriënteren naar een nieuwe bedrijfswagen en het maken van de juiste keuze, zodat jij dít jaar nog in een nieuwe wagen kunt rijden.

Het chiptekort houdt ook de bedrijfswagenmarkt in z'n greep

De wereldwijde chiptekorten zijn veelvuldig in het nieuws. Ook de bedrijfswagenmarkt heeft hier last van met uitgestelde leveringen en schaarste op de occasionmarkt. Bij Hedin Automotive merken we een onverminderde vraag naar nieuwe en gebruikte bedrijfswagens en zien we dat de aanwas van nieuwe modellen beperkt is. Zo is in korte tijd onze voorraad bedrijfswagens al flink geslonken!

Om jou en je bedrijf lopend te houden moedigen we je aan tijdig te oriënteren naar een nieuwe wagen en niet te lang te wachten met een keuze. We voorzien je graag van advies en helpen je bij het vinden de ideale Mercedes-Benz, Renault, Opel, Fiat of Ford bedrijfswagen. Kom langs in een van onze vestigingen of stel je vraag via ons contactformulier. We denken met je mee en doen je graag een mooi voorstel voor een nieuwe wagen.

Kies een merk naar keuze en bekijk het modellenoverzicht. Liever direct wegrijden? Bekijk onze actuele voorraad bedrijfswagens en vind de bus die bij je past! 

Bekijk de bedrijfswagenvoorraad per merk

Hedin Automotive is jouw bedrijfswagen specialist

Hedin Automotive biedt een totale mobiliteitsoplossing die past bij jou en je bedrijf. Je kunt een bedrijfswagen direct kopen, leasen of financieren. En je kunt kort gezegd rekenen op de volgende services: scherpe prijzen dankzij een groot netwerk en inkoopcondities, onderhoud voor alle automerken, schadeherstel door ons eigen schadeherstelbedrijf en een eigen contactpersoon gespecialiseerd in mobiliteit voor het MKB.

Maak jouw nieuwe bedrijfswagen compleet

Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting

Bij Hedin Automotive kun je naast de aanschaf van een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen ook terecht voor een complete bedrijfswageninrichting. Je kunt kiezen uit allerlei standaard bedrijfswageninrichtingen met handige bergoplossingen en vloerlades of voor een unieke maatwerkoplossing. Met meer dan 40 jaar ervaring is geen bedrijfswageninrichting of opbouw te gek. Bij ons staat jouw wens centraal en wij regelen het van A-Z.

Hedin Automotive Bestickering

Jouw bedrijfswagen omtoveren tot een uniek visitekaartje? Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor autobestickering, car wrapping en voertuigreclame op maat. Wij kunnen iedere auto of bestelbus bestickeren met bijvoorbeeld het logo en de huisstijl van jouw bedrijf. Bespreek je wens met ons of lever een kant en klaar ontwerp aan en wij regelen het.