Barst in je voorruit? Kies voor Volvo ruitreparatie

Heb je schade aan je ruit? Kom langs en laat je ruit bij Hedin Automotive repareren of vervangen. Wij hebben experts in dienst die jouw ruit vakkundig en snel onderhanden nemen met oog voor veiligheid. Zo garanderen wij als officiële Volvo-dealer dat de geïntegreerde systemen zoals camera’s en sensors exact volgens de voorschriften van Volvo worden gekalibreerd en optimaal werken. Zo kun jij met een gerust hart de weg weer op!

Maak direct een afspraak in onze werkplaats of neem contact op bij vragen. We helpen je graag!

Kies ook bij ruitschade voor de veiligheid van Volvo

Bij Volvo zijn de ruiten volledig onderdeel van de auto en samengesteld met grote aandacht voor veiligheid. De ruiten hebben specifieke technische eigenschappen, zoals speciale coatings voor optimaal zicht, zon- en warmte werende functies en zijn opgebouwd uit verschillende lagen voor veiligheid, inbraakpreventie én omgevingslawaai.

Behoud de veiligheid van jouw Volvo en kies voor het laten repareren of vervangen van jouw autoruit voor een officiële Volvo-dealer zoals Hedin Automotive. Wij maken altijd gebruik van originele Volvo-producten en montagetechnieken waardoor je altijd volledige garantie van je Volvo behoudt.

Laat je voorruit vervangen bij Volvo-dealer Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we moderne werkplaatsen waar Volvo-gecertificeerde monteurs aan jouw auto sleutelen. Bij ons staat veiligheid voorop en we werken alleen met originele Volvo-onderdelen. Met maar liefst acht vestigingen in Nederland is er altijd een Volvo-vestiging van Hedin Automotive dichtbij. Hier houden we jouw Volvo in topconditie, ook bij ruitschade.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?