Hedin Automotive is jouw Volvo Polestar-dealer en tuner

Bij Hedin Automotive kun je Volvo Polestar Engineered modellen kopen, leasen of financieren óf je kunt jouw huidige Volvo Polestar laten tunen. Als toonaangevende dealer bieden we de krachtige combinatie van Volvo’s vakmanschap en Polestar’s geavanceerde technologie. Ervaar de ultieme rijervaring, waar innovatie, prestaties en verfijning samenkomen. 

Bekijk online alle informatie over de Volvo Polestar modellen en de mogelijkheden van het Polestar tuning prestatiepakket voor jouw Volvo of bezoek één van onze vestigingen.

Details van een Polestar Engineered Volvo

De Volvo XC60, S60 en Volvo V60 hebben speciale Polestar Engineered modellen. De Polestar Engineerd modellen van Volvo zijn voorzien van geoptimaliseerde T8 motoren met elk een minimumvermogen van 455 pk onder de motorkap. Dit zorgt voor verbluffende prestaties zonder concessies te doen aan efficiëntie.

Daarnaast zijn de Polestar Engineerd modellen uitgerust met geavanceerde Polestar optimalisaties die de rijprestaties verfijnen en verbeteren. Zo kennen de modellen high-performance onderdelen, zoals Brembo remmen voor hoge prestaties en Ohlins Chassis voor uiterst gecontroleerde behendigheid. Als laatste is zijn de Polestar Engineerd modellen uitgevoerd met exclusieve exterieur en interieurdetails.

Volvo Tuning met het Polestar Engineered Optimalisation prestatiepakket

Ben je al in het bezit van een Volvo, of ben je van plan om een Volvo aan te schaffen? Door de slimme softwareoptimalisaties van Polestar tuning kunnen onze specialisten op een verantwoorde en veilige manier de performance van jouw Volvo verbeteren.

Het prestatiepakket van Polestar zorgt erg met vijf optimalisaties voor dat jouw Volvo nóg krachtiger wordt. Alle optimalisaties worden geintaleerd door specialisten en hebben geen invloed op de oorspronkelijke garantie of onderhoudsintervallen van jouw Volvo. Het prestatiepakket is mogelijk voor bijna alle Volvo's, jong en oud.

Proefrit in een Polestar Engineered Volvo

Maak een proefrit in één van de Volvo Polestar Engineered modellen bij Hedin Automotive en laat je verrassen. Een proefrit is mogelijk in de V60, S60 en XC60 Polestar Engineered. Wij staan graag voor je klaar om de techniek toe te lichten of samen met jou de ultieme Polestar Engineered Volvo samen te stellen. 

Neem vrijblijvend contact op en vraag een proefrit aan.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?