Zomervoordeel bij Volvo Hedin Automotive

De zomer staat voor de deur, en jij bent er waarschijnlijk helemaal klaar voor, maar is je Volvo dat ook al? Maak je Volvo nu klaar voor de zomer met diverse Volvo accessoires zoals een fietsendrager, zomerwielen of kinderzitjes voor op vakantie.

Volvo dakkoffers nu met 10% korting

Vertrek jij deze zomer richting de Middellandse Zee, of blijf je dichter bij huis? Een beetje extra opbergruimte komt altijd wel van pas. Hiervoor is een dakkoffer een ideale oplossing. Hier berg je gemakkelijk je bagage in op. Omdat de dakkoffer door Volvo zelf is ontworpen past hij perfect op en bij je auto. Door de automatische vergrendeling weet je zeker dat hij goed blijft zitten. Bij Hedin Automotive ontvang je nu 10% korting op officiële Volvo dakkoffers. 

Volvo fietsendragers nu extra voordelig

Met het mooie weer is het heerlijk om erop uit te gaan met de fiets. Ook als je met de auto weggaat neem je je fietsen gemakkelijk mee. Dit kan met de fietsendragers van Volvo. Je monteert deze gemakkelijk zelf op je trekhaak of op je dak, waarna je de fietsen op de fietsendrager kunt plaatsen. Heb je nou nog geen trekhaak op je Volvo, dan kun je ook terecht voor het monteren hiervan. 

Dankzij de dubbele vergrendelingsfunctie is een veilige en stevige montage van de fietsendragers gegarandeerd. Zo neem je je fietsen dus gemakkelijk en veilig overal mee naar toe. Tijdelijk ontvang je 15% korting op alle Volvo fietsendragers. Zo kost een opklapbare fietsendrager voor op je trekhaak voor twee fietsen nu slechts € 595. Liever de fiets op het dak? Dan is er ook een aluminium fietsendrager beschikbaar. Profiteer nu van 15% korting op deze drager en geniet van uw rit. Nu verkrijgbaar voor € 127,50.

Zomerwielen

Met de zomer voor de deur is het ook de hoogste tijd om je winterwielen om te ruilen voor zomerwielen. Hiermee ben je veiliger op weg bij de hogere zomerse temperaturen. Winterwielen slijten namelijk harder bij de zomerse temperaturen, en dat is natuurlijk precies wat je wilt voorkomen. Daarnaast wordt je remweg ook negatief beïnvloedt met de verkeerde banden onder je auto. Zorg daarom dat je met de juiste wielen rondrijdt. Bij de Hedin als officiële Volvo dealer ben je hiervoor aan het juiste adres.

Volvo kinderzitjes voor je jongste passagiers

Met een zeer ruim aanbod aan kinderzitjes is er voor ieder kind een geschikt kinderzitje. Volvo Cars is voorloper op het gebied van veiligheid en blijft ook innovatief op het gebied van kind veiligheid. De aanpak van Volvo is gebaseerd op onderzoek naar veiligheid in de praktijk. Kies dus voor een Volvo kinderzitje en zorg voor een veilige reis voor je jongste passagiers. Profiteer nu van 20% korting op ons verhogingskussen met rugleuning, verkrijgbaar vanaf € 200 zolang de voorraad strekt.

Veelgestelde vragen over de Volvo zomervoordeel

Op welke accessoires vind ik kortingen tijdens het Volvo Zomervoordeel?

Tijdens het Volvo Zomervoordeel vind je kortingen op onder andere kinderzitjes, hondenrekken, fietsendragers, trekhaken en zomerwielen

Waarom moet ik switchen van winterbanden naar zomerbanden in de zomer?

In de zomer lopen de temperaturen op. Winterbanden zijn gemaakt om bij koudere temperaturen te zorgen dat je veilig kunt blijven rijden, maar verliezen hun functie bij warmere temperaturen. Het is daarom belangrijk om tijdig te switchen naar zomerbanden voor onder ander je remweg en de slijtage van je banden.  

Zijn de accessoires die ik bij Hedin aanschaf officiële Volvo accessoires?

Ja zeker! Hedin Automotive is officieel Volvo dealer, dus alle accessoires zijn officiële Volvo accessoires.

Hoe lang is de actie geldig?

De Volvo zomeraanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2024.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!