Hedin Automotive-dealer in Amstelveen

Meer keuze. Meer service. Meer voor jou. Welkom bij het Autohart van Nederland.

De Hedin Automotive-dealer in Amstelveen: de plek voor Lotus, Hongqi en Mercedes-Benz

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bezoek onze dealer in Amstelveen. Hier staan we graag voor je klaar voor de merken Lotus, Hongqi en Mercedes-Benz.

Stap binnen voor een proefrit of maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

De Lotus en Hongqi-dealer van Hedin Automotive in Amstelveen

Onze vestiging in Amstelveen is officieel dealer van de mooie merken Lotus en Hongqi. Hier kun je de gloednieuwe, elektrische modellen van Lotus en Hongqi kopen, leasen of financieren en kun je jouw Lotus of Hongqi langsbrengen voor onderhoud of reparatie.

Bij onze dealer in Amstelveen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Adresgegevens:
Spinnerij 9
1185 ZN Amstelveen
Tel: 020-6457657

Mercedes-Benz occasioncenter en servicepunt Amstelveen

Ben je op zoek naar een mooie tweedehands Mercedes-Benz of heeft jouw auto onderhoud nodig? Je bent van harte welkom bij onze dealer in Amstelveen. Hier staan jonge occasions uit verschillende prijsklassen. Daarnaast houden wij als officieel Mercedes-Benz servicepunt jouw auto in topconditie met vakkundig onderhoud en originele merkonderdelen. Kom  langs voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, reparatie of APK-keuring.

Adresgegevens:
Spinnerij 11
1185 ZN Amstelveen
Tel: 020-6457657

De automerken van Hedin Automotive-dealer Amstelveen

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Amstelveen

Hedin Automotive heeft doorlopend mooie vacatures openstaan. Met vestigingen door heel Nederland en tal van mooie automerken vind je altijd een uitdaging die bij je past. Denk hierbij aan een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, vestigingsmanager of klantcontactmedewerker. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze dealers in Amstelveen en vind de volgende stap in jouw loopbaan.

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealer in Amstelveen

Wat is het adres van de Lotus-dealer in Amstelveen?

Het adres van onze Lotus-dealer in Amstelveen is  Spinnerij 11.

Voor welke service kan ik terecht bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Amstelveen?

Voor service aan Mercedes-Benz personenwagens ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive Amstelveen. Kom langs voor merk-erkend onderhoud met originele Mercedes-Benz onderdelen, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer.

Verkopen de Hedin Automotive-dealers in Amstelveen ook occasions?

Ja, bij zowel onze Lotus-dealer als Mercedes-Benz-dealer in Amstelveen kun je ook terecht voor het kopen, leasen of financieren van een occasion.