Hedin Automotive Amsterdam

Auto-dealers en vestigingen van Hedin Automotive in Amsterdam

Voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands auto ben je bij onze Hedin Automotive-vestigingen in Amsterdam aan het juiste adres. Zo kun je bij ons terecht voor de merken Mercedes-Benz, Kia, Opel, Ford en smart. Daarnaast staan wij klaar voor onderhoud, reparatie en schadeherstel in onze werkplaatsen of kun je bij ons een auto huren. Graag tot snel bij één van de locaties van Hedin Automotive in Amsterdam!

Hedin Automotive-vestigingen in Amsterdam

Nieuwe auto of occasion 

Voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Mercedes-Benz, smart, Ford, Opel of Kia ben je van harte welkom bij een van de vestigingen van Hedin Automotive in Amsterdam. Hier staan onze verkoopadviseurs klaar voor advies en heb je de mogelijkheid om een proefrit te maken. 

Onderhoud of APK in Amsterdam

Is jouw auto toe aan onderhoud of de APK? Kom langs bij een van onze werkplaatsen. Bij ons werken gecertificeerde monteurs en werken wij met originele merk-onderdelen. Je kunt bij Hedin Automotive Amsterdam terecht met jouw Mercedes-Benz, Ford, Opel, Kia of smart. Is jouw fabrieksgarantie verlopen? Dan ben je uiteraard ook met ieder ander merk van harte welkom bij onze locaties in Amsterdam. 

Auto huren Amsterdam

Bij de Hedin Automotive Autoverhuur locatie in Amsterdam huur je eenvoudig een personenauto, zoals een hatchback, stationwagon of MPV. Daarnaast verhuren wij bestelwagens, bakwagens en koelwagens. En wist je dat je zelfs een elektrische scooter kunt huren bij Autoverhuur Hedin Automotive Amsterdam?

Schadeherstel Amsterdam

Schade gereden? Wij repareren en herstellen jouw auto of bedrijfswagen tot nieuwstaat bij Hedin Automotive Schadeherstel in Amsterdam-West. Ons gecertificeerd personeel maakt gebruik van officiële merkonderdelen en speciaal materiaal dat door de autofabrikant wordt geleverd.

Een impressie van de vestigingen van Hedin Automotive in Amsterdam