Een RAM 1500 pick-up financieren doe je bij Hedin Automotive

Heb jij je oog laten vallen op een RAM 1500 maar heb je niet direct voldoende spaargeld voorhanden of wil je de liquiditeit van je bedrijf behouden? Dan kan een financiering via Hedin Automotive uitkomst bieden. Als je kiest voor het financieren van een RAM via Hedin Automotive koop je de pick-up op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou.

Meer weten over het financieren van een nieuwe of tweedehands RAM 1500? Neem vrijblijvend contact op of kom langs in een van onze vestigingen.

Financial lease: het zakelijk financieren van een RAM 1500 pick-up

Bij een financiering (financial lease) wordt het aankoopbedrag van jouw nieuwe of tweedehands RAM 1500 gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je in maandtermijnen en houd je ruimte over voor andere investeringen. De hoogte van het maandtarief is afhankelijk van de door jou gekozen de looptijd, een eventuele aanbetaling, inruilauto en de slottermijn. Aan het einde van de contractperiode is de RAM helemaal van jou.

De voordelen van het financieren van een RAM 1500

  • Je betaalt een vast maandbedrag
  • Je bepaalt zelf de hoogte van dit maandbedrag aan de hand van de looptijd, de slottermijn en een eventuele inruilauto
  • Extra voordelig te combineren met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive
  • Je regelt je financiering eenvoudig bij iedere Hedin Automotive-vestiging.

Bij een zakelijke financiering heb je de volgende extra voordelen:

  • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
  • De rente- en afschrijvingskosten kun je fiscaal aftrekken
  • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer.

Geld lenen voor een RAM 1500 pick-up in 4 stappen

 
Stap 1

Vind de RAM 1500 die bij je past. Heb je onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen al bekeken? Uiteraard kun je ook een nieuwe RAM 1500 geheel zelf samenstellen.

 
Stap 2

Heb je een RAM uit onze voorraad op het oog? Bereken een inschatting van je lening en de bijbehorende maandelijkse kosten op onze website.

 
Stap 3

Vraag een offerte aan voor een gedetailleerd kostenplaatje.

 
Stap 4

Ga je akkoord? Tijd voor een feestje! Wij gaan alles in werking zetten zodat jij zo snel mogelijk de weg op kunt met jouw RAM pick-up. 

Veelgestelde vragen over een RAM financieren

Kan ik een tweedehands RAM 1500 financieren?

Ja, dat kan. Je kunt de tweedehands RAM modellen uit onze voorraad kopen, leasen of financieren.

Hoe hoog is de rente bij het financieren van een RAM 1500?

De rente is afhankelijk van de kredietverstrekker, het te lenen bedrag en de looptijd. In het kostenoverzicht bij het berekenen van je maandelijkse kosten vind je het rentepercentage terug. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Hoe wordt het maanbedrag van mijn RAM 1500 financiering bepaald?

Het maandbedrag is afhankelijk van de aanbetaling, het te lenen bedrag, de slottermijn en de looptijd van het financieringscontract. Bereken jouw maandelijkse kosten met behulp van onze tool of neem contact op met een van onze RAM-vestigingen of kom langs.

Hoe veel kan ik lenen bij een RAM 1500 financiering?

Je bepaalt zelf hoeveel je wilt lenen, maar neem geen grotere lening dan nodig is. Daarnaast wordt er gekeken naar je financiële en persoonlijke situatie om te beoordelen of de lening voor jouw RAM geschikt is.

Wat is de looptijd van een financieringscontract van een RAM 1500?

De looptijd varieert van 12 tot 72 maanden en is afhankelijk van het bouwjaar van de gekozen RAM in het geval van een tweedehands exemplaar. De opties kun je bekijken per voorraadmodel en bij vragen staan we voor je klaar in onze RAM-vestigingen.

Wat is de minimale aanbetaling voor een RAM 1500?

De aanbetaling is het bedrag dat je direct zelf betaalt bij de aanschaf van de auto. Dit stellen we samen vast in overleg.

Wat is het voordeel van een RAM pick-up financieren t.o.v. leasen?

Met een financiering ben je direct economisch eigenaar van de RAM. Daarnaast zit je niet vast een aan vast aantal kilometers en heb je meer vrijheid wat betreft verzekering en onderhoud. Na de laatste betaling gaat het eigendom over in juridisch. Dit betekent dat de auto 100% van jou is.

Kan ik vroegtijdig boetevrij af- en/of inlossen op de financiering voor mijn RAM 1500?

Ja, dat kan. Je kunt vroegtijdig inlossen door extra maandtermijnen te betalen. Ook kun je het gehele openstaande saldo betalen. Mocht dit interessant klinken, informeer dan van tevoren naar de voorwaarden van jouw contract en hoe dit werkt.

Meer informatie over financiering bij Hedin Automotive

Heb je een vraag over financieren? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?