Rijd een nieuwe auto of bedrijfswagen met financial lease

Het kopen van een nieuwe auto of bedrijfswagen is vaak een grote investering. Om het jou als ondernemer of zzp’er gemakkelijker te maken bieden wij daarom aantrekkelijke financieringsopties aan voor een scherpe prijs. Zo kun jij blijven ondernemen, zonder dat de liquiditeit van je bedrijf aangetast wordt maar je wél de fiscale voordelen ervaart.

Op deze pagina vind je meer informatie over het zakelijk financieren via Hedin Automotive, kun je direct jouw volgende bedrijfsauto vinden of kun je ons je vraag stellen via het contactformulier.

Financial lease is het zakelijk financieren van een auto of bedrijfswagen

Als je de auto of bedrijfswagen koopt met behulp van een zakelijke financiering (financial lease) via Hedin Automotive dan koop je de auto op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen. Het aanschaffen van een auto met behulp van een financiering wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

De voordelen van een zakelijke autofinanciering via Hedin Automotive

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mobiliteit voor het MKB en denken graag met je mee over de juiste oplossing. Bij het afsluiten van een zakelijke financiering via Hedin Automotive ervaar je de volgende voordelen:

  • Je betaalt een vast maandbedrag
  • Je bepaalt zelf de hoogte van dit maandbedrag aan de hand van de looptijd, de slottermijn en een eventuele inruilauto
  • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
  • De rente- en afschrijvingskosten kun je fiscaal aftrekken
  • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
  • Je regelt je financiering eenvoudig bij iedere Hedin Automotive-vestiging

Geld lenen voor jouw bedrijfsauto in 4 stappen

Het afsluiten van een zakelijk financieringscontract is vrij eenvoudig:

Stap 1.

Zoek de auto of bedrijfswagen die voldoet aan jouw wensen.
Heb je onze ruime voorraad nieuwe en tweedehands modellen bekeken? Uiteraard kun je ook een nieuwe bedrijfsauto geheel zelf samenstellen.

Stap 2.

Bereken een inschatting van de lening en de bijbehorende maandelijkse kosten. 
Zijn de kosten te hoog? Probeer wat te spelen met de looptijd en de slottermijn.

Stap 3.

Vraag een offerte aan voor een gedetailleerd kostenplaatje.

Stap 4.

Ga je akkoord? Super! Wij gaan alles in werking zetten zodat jij zo snel mogelijk de weg op kunt.

Veelgestelde vragen over zakelijk financieren (financial lease)

Wat is zakelijk financieren (financial lease)?

Als je een auto of bedrijfswagen aanschaft met een financiering dan koop je de auto op afbetaling en wordt de aankoopsom door de bank gefinancierd, maar ben je als koper wél direct economisch eigenaar van de auto. Je hoeft de auto niet in één keer af te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen.

Wat zijn de voordelen van een zakelijke financiering?

Financial lease wordt gezien als een investering in je onderneming, waardoor je van fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf profiteert. Ook voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze vorm van leasen aantrekkelijk.

Hoeveel rente moet ik betalen wanneer ik mijn auto via jullie wil financieren?

De rente is afhankelijk van de kredietverstrekker, het te lenen bedrag en de looptijd. In het kostenoverzicht bij het berekenen van je maandelijkse kosten vind je het rentepercentage terug. Wil je meer weten over rentetarieven of de kosten van je maandbedrag? Bel naar onze financieel adviseurs van Bovemij Finance via +31 (0) 247 512 282.

Wat is de looptijd van een financieringscontract?

De looptijd varieert van 12 tot 72 maanden en is afhankelijk van het bouwjaar van de gekozen auto. De gekozen looptijd, het te lenen bedrag, de aanbetaling en slottermijn hebben invloed op jouw maandelijkse kosten. Met behulp van onze tool kun je gemakkelijk jouw maandelijkse kosten berekenen. Kom je er niet uit? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Hoe wordt mijn maandbedrag vastgesteld?

Het maandbedrag is afhankelijk van de aanbetaling, het te lenen bedrag, de slottermijn en de looptijd van het financieringscontract. Bereken jouw maandelijkse kosten met behulp van onze tool, neem contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie.

Kan ik vroegtijdig boetevrij af- en/of inlossen?

Ja, dat kan. Je kunt vroegtijdig inlossen door extra maandtermijnen te betalen. Ook kun je het gehele openstaande saldo betalen. Informeer van tevoren naar de voorwaarden van jouw contract.

Hedin Automotive Financieringen

Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hedin Automotive Financieringen, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. De Hedin-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hedin Automotive Financieringen. Hedin Automotive Financieringen en jouw Hedin-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.