Kies voor een autofinanciering via Hedin Automotive

Wil je graag een auto kopen, maar wil je een grote hap uit je spaarrekening voorkomen? Kies dan voor een financiering. Met een autofinanciering voor particulieren kun je een nieuwe of tweedehands auto kopen en deze per maand afbetalen. Op die manier laat je je geld op de bank staan, maar geniet je wel direct van je nieuwe auto!

Op deze pagina vind je alle informatie over financieren via Hedin Automotive, vind je direct jouw nieuwe auto en kun je eenvoudig je vraag stellen via het contactformulier.

Een overzichtelijke lening voor je auto

Als je de auto of bedrijfswagen koopt met behulp van een particuliere financiering via Hedin Automotive dan koop je de auto op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. Als je voor financiering kiest bepaal je zelf de hoogte van het maandtarief. Je kiest namelijk zelf de looptijd, een eventuele aanbetaling, inruilauto en een slottermijn. 

Afhankelijk van de gekozen auto kun je bij ons in veel gevallen kiezen voor een financiering tussen de 6 en 72 maanden.De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere aankopen. Je betaalt hem af in gelijke termijnen en regelt vervolgens zelf zaken als de wegenbelasting, onderhoud en verzekering. Maar let op: geld lenen kost geld. Dus ook bij ons betaal je rente - alleen wel een marktconform laag tarief!

De voordelen van een particuliere autofinanciering via Hedin Automotive

We denken graag met je mee over het vinden van de juiste financiering. Bij ons ervaar je de volgende voordelen:

  • Je betaalt een vast maandbedrag
  • Je bepaalt zelf de hoogte van dit maandbedrag aan de hand van de looptijd, een eventuele aanbetaling, inruilauto en slottermijn.
  • Je regelt je financiering eenvoudig bij iedere Hedin Automotive-vestiging
  • Speciale betalingsbescherming mogelijk
  • Extra voordelig te combineren met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive

Geld lenen voor een auto in 4 stappen

Het afsluiten van een autofinanciering is vrij eenvoudig:

Stap 1. 

Vind de auto die bij je past.
Heb je onze ruime voorraad nieuwe en tweedehands modellen al bekeken? Uiteraard kun je ook een nieuwe auto geheel zelf samenstellen.

Stap 2.

Bereken een inschatting van je lening en de bijbehorende maandelijkse kosten. 

Stap 3.

Vraag een offerte aan voor een gedetailleerd kostenplaatje.

Stap 4.

Ga je akkoord? Tijd voor een feestje! Wij gaan alles in werking zetten zodat jij zo snel mogelijk de weg op kunt.

Veelgestelde vragen over particulier financieren

Hoe hoog is de rente bij een financieringscontract?

De rente is afhankelijk van de kredietverstrekker, het te lenen bedrag en de looptijd. In het kostenoverzicht bij het berekenen van je maandelijkse kosten vind je het rentepercentage terug. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Hoe wordt mijn maandbedrag vastgesteld?

Het maandbedrag is afhankelijk van de aanbetaling, het te lenen bedrag, de slottermijn en de looptijd van het financieringscontract. Bereken jouw maandelijkse kosten met behulp van onze tool, neem contact op met onze klantenservice of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie.

Kan ik een occasion financieren?

Ja, dat kan. Vind jouw ideale occasion in onze voorraad en vraag vrijblijvend een offerte voor een financiering aan.

Hoeveel kan ik lenen?

Je bepaalt zelf hoeveel je wilt lenen, maar neem geen grotere lening dan nodig is. Daarnaast wordt er gekeken naar je financiële en persoonlijke situatie om te beoordelen of deze lening geschikt is.

Wat is de minimale aanbetaling?

De aanbetaling is het bedrag dat je direct zelf betaalt bij de aanschaf van de auto. 

Wat zijn de voordelen van een financiering t.o.v. leasen?

Met een financiering ben je direct economisch eigenaar van de auto. Daarnaast zit je niet vast een aan vast aantal kilometers en heb je meer vrijheid wat betreft verzekering en onderhoud. Na de laatste betaling gaat het eigendom over in juridisch. Dit betekent dat de auto 100% van jou is.

Kan ik vroegtijdig boetevrij af- en/of inlossen?

Ja, dat kan. Je kunt vroegtijdig inlossen door extra maandtermijnen te betalen. Ook kun je het gehele openstaande saldo betalen. Mocht dit interessant klinken, informeer dan van tevoren naar de voorwaarden van jouw contract en hoe dit werkt.

Hedin Automotive Financieringen

Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hedin Automotive Financieringen, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. De Hedin-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hedin Automotive Financieringen. Hedin Automotive Financieringen en jouw Hedin-dealer geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.