Peugeot-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen

Openingstijden Peugeot-dealer Hedin Automotive Hoogeveen

Hedin Automotive is dé Peugeot-dealer van Hoogeveen en omgeving

Voor het kopen van een nieuwe of tweedehands Peugeot personenauto of bedrijfswagen ben je bij Peugeot-dealer Hedin Automotive aan de Buitenvaart 2102 letterlijk aan het juiste adres. Wij staan graag voor je klaar voor advies of het organiseren van een proefrit in een model naar keuze. Ook voor vakkundig onderhoud met merk-originele onderdelen of schadeherstel kun je bij ons terecht. Kom langs in onze showroom of maak direct online een werkplaatsafspraak. Graag tot snel!

Bij onze Peugeot-vestiging in Hoogeveen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Peugeot op voorraad in Hoogeveen

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Peugeot personenauto of bedrijfswagen, bij Peugeot-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Peugeot onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Hedin Automotive ben je daarom van harte welkom om jouw Peugeot te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.

Veelgestelde vragen over onze Peugeot vestiging in Hoogeveen

Wat zijn de openingstijden van Peugeot-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Peugeot-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Peugeot-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Peugeot-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen?

Voor service aan je Peugeot personen- en/of bedrijfswagen ben je welkom bij Peugeot-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen