Private lease de dynamische Peugeot 308

Al vanaf € 556 per maand

De Peugeot 308 is de dynamische hatchback van Peugeot. De eerste Peugeot die het nieuwe Peugeot schild draagt. De 308 is beschikbaar voor private lease als Plug-in Hybride of met een benzinemotor en je rijdt hem al vanaf € 558 per maand all-in! De volledige elektrische variant is onderweg, genaamd de e-308.

Ruil jouw huidige auto in en ontvang het volledige inruilbedrag op jouw rekening, terwijl jij voor een vaste leaseprijs geniet van een gloednieuwe Peugeot 308. Vraag met behulp van onze online taxatietool een indicatieve waarde op of kom naar een van onze vestigingen voor een taxatie.

Vind hieronder de uitvoering die bij je past, bereken jouw private leasetarief en vraag vrijblijvend een lease-offerte of proefrit aan. Liever direct wegrijden in een 308? Bekijk dan onze actuele voorraad.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease Peugeot 308

Peugeot 308 private lease: verzekerd van een rijke uitrusting

De Peugeot 308 heeft standaard een rijke uitrusting, maar naar wens is dit uit te breiden met veel verschillende opties en rijhulp- en veiligheidssystemen. Zo is het mogelijk om Adaptive Cruise Control, dodehoekbewaking, een 180 of 360 graden parkeerhulpsysteem en vele andere rijhulpsystemen te selecteren. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om vanaf je smartphone verschillende functies te monitoren en te plannen, zoals de temperatuur in de auto.

Private lease de Peugeot 308

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Peugeot 308 zelf ervaren?

Ontdek de Peugeot 308 nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 308 private leasen

Hoeveel bagageruimte heeft de Peugeot 308?

De Peugeot 308 heeft 412 liter aan bagageruimte.

Wat kost het private leasen van een Peugeot 308?

De Peugeot 308 heeft een leaseprijs vanaf € 558 per maand. Hier zitten de kosten voor bijvoorbeeld verzekering, belasting en regulier onderhoud allemaal in.

Waar kan ik meer informatie vinden over private leasen bij Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Peugeot-vestigingen.