Kies voor een elektrische Peugeot of een Plug-in Hybride

Stap in de wereld van geëlektrificeerde auto’s en ontdek de hybride én volledig elektrische personenauto’s en bedrijfswagens van Peugeot. Naast een bijzonder soepele rijervaring draag je met elektrisch rijden bij aan een beter milieu, doordat je tijdens het rijden geen CO2 uitstoot én bespaar je op brandstof- en onderhoudskosten. 

Bekijk hieronder de modellen die met een geëlektrificeerde aandrijflijn leverbaar zijn en vraag een proefrit aan om te ontdekken of elektrisch rijden iets voor jou is. In onze vestigingen vertellen we je graag meer over elektrisch rijden en de voordelen hiervan!

Elektrische modellen van Peugeot

Hybride modellen van Peugeot

Elektrische bedrijfswagens van Peugeot

Subsidieregeling voor elektrische personenauto’s

Overweeg je een elektrische auto bij ons te kopen of te leasen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor zowel nieuwe als gebruikte elektrische personenauto's in de kleinere en compacte middenklasse. We helpen je uiteraard graag bij het indienen van deze aanvraag. Meer weten? Kom langs bij een Hedin Automotive-vestiging bij jou in de buurt.

Wat is het verschil tussen een elektrische en Plug-in Hybride Peugeot

Om te beginnen de grootste overeenkomst: een vol-elektrische Peugeot en een Plug-in Hybride laad je beide op met een stekker. Echter rijd je met een vol-elektrische Peugeot enkel op stroom, heeft hij een grote actieradius en bezit de auto géén verbrandingsmotor.

Een Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en deze werken naadloos samen. De actieradius van de elektromotor is beperkt (tot 60km), waardoor je wel moeiteloos woon-werkverkeer elektrisch kunt afleggen, maar bij langere afstanden zal de verbrandingsmotor het overnemen. Daarom dien je met een Plug-in Hybride Peugeot nog steeds te tanken bij een ‘ouderwets’ tankstation. 

Wil je meer informatie over elektrisch rijden of de modellen van Peugeot? Vraag een proefrit aan in een model naar keuze of kom langs in een van onze vestigingen.

Een elektrische Peugeot leasen bij Hedin Automotive

Wil je zakelijk leasen of overweeg je private lease? Een elektrische of hybride Peugeot leasen is een goede oplossing voor milieuvriendelijke mobiliteit. Wil je meer informatie over het leasen van een elektrische auto? Bekijk dan onze informatiepagina over elektrisch leasen en vind direct de auto die bij je past in onze voorraad. Bij vragen of persoonlijk advies over elektrisch leasen kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Zorgeloos elektrisch laden?

Onze partner Eneco eMobility helpt je op weg

Je hebt de elektrische of Plug-in Hybride auto van je dromen gevonden. Nu nog een laadpunt. We vinden het belangrijk dat je goed wordt geholpen bij het vinden van een passende laadoplossing. Onze partner Eneco eMobility kan je hierbij helpen. Koop je een elektrische of Plug-in Hybride auto bij Hedin Automotive dan brengen wij je graag met hen in contact voor een vrijblijvend advies.

WIL JE MEER WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN IN EEN PEUGEOT?

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Peugeot en elektrisch rijden