Peugeot private lease voorraad

De voordelen van private lease zijn groot. Van zekerheid over de kosten tot het betaalbaar rijden in een gloednieuwe auto. Bij Hedin Automotive heb je ook nog de mogelijkheid om snel op weg te gaan in je nieuwe Peugeot. Kies een private lease model uit voorraad en je rijdt zeer snel in je nieuwe aanwinst. Ontdek het aanbod online en plan een afspraak voor een proefrit.  

Private lease direct een Peugeot uit voorraad zonder levertijd

Snel rijden? Check. Een scherp private leasetarief? Check. Een compleet leasepakket? Check.

Bij Hedin Automotive staat een ruime voorraad Peugeot private leaseauto’s voor je klaar waar je direct in kunt rijden. Je hebt de keuze uit nieuwe en tweedehands modellen en bent bij het private leasen verzekerd van een compleet pakket. Gebruik de verschillende filteropties, vind in onze voorraad jouw ideale Peugeot en start zonder levertijd met private leasen!

Snel rijden? Private lease een Peugeot uit voorraad bij Hedin Automotive

Opzoek naar een specifiek model van Peugeot of heb je een bepaald private leasetarief in gedachten? In onze voorraad vind je veel verschillende modellen en bijbehorende prijsklassen. Zo kun je kiezen voor de compacte Peugeot 208 of kun je kiezen voor wat meer ruimte met de Peugeot 308, 3008 of 5008. Wil je liever een elektrische Peugeot private leasen? Ook deze hebben wij voor je klaarstaan in onze voorraad. Bij iedere Peugeot in onze voorraad kun je het private leasetarief berekenen door te spelen met de looptijd van het contract en de kilometrage. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze Peugeot-vestigingen voor meer informatie of advies.

Private lease een Peugeot uit voorraad voor een scherp tarief per maand

Bij het private leasen van een Peugeot uit voorraad ben je verzekerd van een compleet private leasepakket en zijn de kosten voor de volgende zaken inbegrepen:

 • Motorrijtuigenbelasting
 • Reparatie en regulier onderhoud
 • Banden vervangen
 • Mogelijkheid voor winterbanden
 • Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
 • Cascoverzekering
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Europese pechhulp
 • Eigen risico van € 300 per gebeurtenis
 • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur.

Heb je vragen over een Peugeot uit onze voorraad, over een offerte of iets anders? Kom langs bij een Peugeot-vestiging bij jou in de buurt of lees meer over private lease via Hedin Automotive op deze informatiepagina.

Veelgestelde vragen over Peugeot private lease

Welke modellen van Peugeot kan ik direct uit voorraad private leasen?

We hebben een ruime voorraad met Peugeot modellen die je direct kunt private leasen. Denk bijvoorbeeld aan de Peugeot 208, 308 of 3008 of 5008.

Wat kost het private leasen van een Peugeot uit voorraad?

Het private leasetarief verschilt per Peugeot en hangt af van de gekozen looptijd en de kilometrage van het leasecontract. Heb je een specifiek budget? Laat het ons weten en we zoeken met je mee of bekijk onze voorraadmodellen in verschillende prijsklassen.

Ik wil een proefrit maken in een Peugeot leaseauto uit voorraad. Kan dat?

Dat kan zeker. Je kunt eenvoudig online een proefrit aanvragen bij de Peugeot van je keuze of je kunt direct contact opnemen met de vestiging.