Peugeot bedrijfswagen modellen bij Hedin Automotive

Vind jouw ideale bestelwagen.

Onze Peugeot bedrijfswagen modellen

Peugeot_Partner

Peugeot Partner


Ultiem comfort en gemak in het bedrijfswagensegment.

De ideale bestelwagen van Peugeot vind je bij Hedin Automotive

Voor iedere ondernemer heeft Peugeot een passende bedrijfswagen. Zo is de Peugeot Business Traveller de perfecte wagen voor persoonsvervoer, is de Peugeot Partner de ideale bedrijfswagen voor in de stad en kun je met de grote Peugeot Boxer groot en zwaar materieel vervoeren. Liever de gulden middenweg? Kies dan voor de Peugeot Expert en ga iedere klus moeiteloos aan. Daarnaast zijn de bedrijfswagen modellen van Peugeot ook elektrisch verkrijgbaar. Hiermee bespaar je op brandstof- en onderhoudskosten én zet je een grote stap richting duurzaam ondernemen.

Bij Hedin Automotive kun je zowel online als offline in de showroom kennismaken met de verschillende bestelwagens van Peugeot. Onze adviseurs staan graag voor je klaar bij het vinden en samenstellen van de ideale bedrijfswagen voor jouw onderneming. Dus heb je vragen of wil je meer informatie over een van de modellen of elektrisch rijden? Neem gerust contact op of kom langs in een van onze vestigingen.

Veelgestelde vragen over Peugeot bedrijfswagens

Welke bedrijfswagen modellen van Peugeot levert Hedin Automotive?

Hedin Automotive levert alle bedrijfswagen modellen van Peugeot. Bij ons kun je terecht voor de Peugeot Partner, Expert, Boxer en Business Traveller. Daarnaast kun je bij ons terecht voor alle elektrische bedrijfswagenvarianten.

Heeft Peugeot ook elektrische bedrijfswagen modellen?

Zeker. Van ieder bedrijfswagen model van Peugeot is een elektrische variant leverbaar. We vertellen je hier graag alles over in een van onze vestigingen.

Zijn er Peugeot bedrijfswagen modellen geschikt voor personenvervoer?

Ja, de Peugeot Business Traveller is een luxe uitgeruste wagen speciaal ontworpen voor personenvervoer en shuttle services.

Kan ik de bedrijfswagen modellen van Peugeot leasen of financieren?

Ja, dat kan zeker. Bij Hedin Automotive kun je iedere bedrijfswagen van Peugeot kopen, leasen of financieren. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij een model naar keuze of kom langs voor meer informatie bij een van onze vestigingen.