Private lease de unieke Peugeot 408

al vanaf € 729 per maand

De Peugeot 408 is het nieuwste model van Peugeot. De 408 heeft een dynamisch silhouet in de stijl van een fastback. Door zijn grote bodemvrijheid en lage daklijn, gekoppeld aan vloeiende aerodynamische lijnen heeft de 408 een echt sportief design. Kies voor zorgeloos rijden en private lease de Peugeot 408 al vanaf € 739 per maand!

Ruil jouw huidige auto in en ontvang het volledige inruilbedrag op jouw rekening, terwijl jij voor een vaste leaseprijs geniet van een gloednieuwe Peugeot 408 First Edition. Vraag met behulp van onze online taxatietool een indicatieve waarde op of kom naar een van onze vestigingen voor een taxatie.

Bereken hieronder direct jouw private leasetarief voor de Peugeot 408 First Edition. Vraag direct een offerte aan of plan eerst een proefrit bij een vestiging naar keuze. Liever direct wegrijden in een Peugeot? Bekijk dan onze actuele voorraad.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Peugeot 408

De Peugeot 408 naar jouw wens samenstellen

Bij het samenstellen van jouw Peugeot 408 kun je kiezen uit talloze rijhulp- en veiligheidssystemen. Daarbij kun je denken aan Adaptive Cruise Control, Night Vision, Blind spot monitoring en verkeersbordherkenning. We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden en de werking in een van onze vestigingen.

Private Lease de Peugeot 408 First Edition

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Peugeot 408 zelf ervaren?

Ontdek de Peugeot 408 nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 408 private leasen

Is de Peugeot 408 al beschikbaar?

Nee, deze zal halverwege 2023 beschikbaar gesteld worden. De Peugeot 408 Plug-in Hybrid First Edition is wel al te bestellen.

Waar kan ik meer te weten komen over de Peugeot 408?

Voor meer informatie over de 408 kun je deze pagina bekijken of kom langs bij een van onze vestigingen. Wij vertellen je graag meer.

Kan ik alleen de Peugeot 408 First Edition private leasen?

Op dit moment is alleen deze uitvoering beschikbaar. Dit is een speciale uitvoering vanuit Peugeot. Wil je op de hoogte blijven van andere uitvoeringen van de Peugeot 408? Laat dan hier je gegevens achter.

Wat kost het private leasen van een Peugeot 408 First Edition?

De Peugeot 408 First Edition heeft een maandelijkse leaseprijs vanaf € 739. Hier zitten de kosten voor bijvoorbeeld verzekering, belasting en regulier onderhoud allemaal in.

Waar kan ik meer informatie vinden over private leasen bij Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Peugeot-vestigingen.