Peugeot-dealer Hedin Automotive in Meppel

Openingstijden Peugeot-dealer Hedin Automotive in Meppel

Hedin Automotive is de Peugeot-dealer van Meppel en omstreken

Aan de Leonard Springerlaan 33 vind je onze Peugeot-vestiging in Meppel. Hier staat een uitgebreide voorraad met nieuwe en tweedehands Peugeot personenauto’s en bedrijfswagens voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit of kom langs voor advies van één van onze verkoopadviseurs. Ook voor onderhoud of reparatie aan jouw Peugeot kun je bij ons terecht – maak direct een werkplaatsafspraak via onze online planner. Graag tot snel!

Bij onze Peugeot-vestiging in Meppel hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Werken bij Hedin Automotive Meppel?

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Peugeot op voorraad in Meppel

Op zoek naar een nieuwe Peugeot personenwagen? Een Peugeot bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Hedin Automotive in Meppel hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Peugeot onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Peugeot laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over Peugeot-dealer Hedin Automotive in Meppel

Wat zijn de openingstijden van Peugeot-dealer Hedin Automotive in Meppel

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Peugeot-dealer Hedin Automotive in Meppel geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 08:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 14:00. Op zondag is Peugeot-dealer Hedin Automotive in Meppel gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Peugeot-dealer Hedin Automotive in Meppel?

Voor service aan je Peugeot personen- en bedrijfswagen ben je welkom bij Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive in Meppel.