Lease zakelijk een Peugeot voor een vast bedrag per maand

Zorgeloos rijden en geen omkijken naar je auto of wagenpark? Kies voor het zakelijk leasen van een personenauto of bedrijfswagen van Peugeot bij Hedin Automotive. Je betaalt een vast bedrag per maand dat gebaseerd is op Full Operational Lease en krijgt van ons een complete service. Voor ieder leasebudget is er een Peugeot beschikbaar. Voor welk model ga jij?

Een nieuwe Peugeot zakelijk leasen? Bekijk onze voorraad

Kies voor een Peugeot uit onze ruime voorraad en start direct met zakelijk leasen. De Peugeot modellen uit onze voorraad zijn rijk uitgerust en zijn scherper geprijsd dan een nieuw te configureren Peugeot. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel rekenen we direct door naar jou. Daarnaast zijn onze Peugeot modellen uit voorraad direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden. Welke Peugeot ga jij leasen?

Welke kosten zijn er bij zakelijke lease inbegrepen?

Kies je voor het zakelijk leasen van een Peugeot bij Hedin Automotive, dan kies je voor een uitgebreide service. Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:    

  • Rente en afschrijving
  • Allrisk-verzekering
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Houderschapsbelasting
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Europese pechhulp
  • Onderhoud en reparaties.

Peugeot zakelijke lease bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we altijd een zakelijke lease oplossing die bij jouw situatie en organisatie past. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Stel je vraag via het contactformulier, ontdek onze modellen uit voorraad of kom langs in een van onze Peugeot-vestigingen voor vrijblijvend advies voor het zakelijk leasen van een personen- of bedrijfswagen van Peugeot.

Veelgestelde vragen over Peugeot zakelijke lease

Welke modellen van Peugeot kan ik zakelijk leasen?

Peugeot heeft een uitgebreid aanbod modellen met zowel personen- als bedrijfswagens. Deze zijn allemaal geschikt om zakelijk te leasen. We helpen je graag bij het vinden van een geschikt model uit voorraad of bij het samenstellen van een nieuwe wagen en voorzien je van het nodige advies.

Kan ik een Peugeot uit voorraad zakelijk leasen?

Ja, dat kan. Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste personenwagens en bedrijfswagens die je met zakelijke lease direct kunt rijden voor een scherp maandbedrag. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad of kom langs in een van onze Peugeot-vestigingen.

Kan ik een Peugeot bedrijfswagen zakelijk leasen?

Uiteraard. Bekijk hier onze verschillende Peugeot bedrijfswagens of vind direct jouw nieuwe Peugeot in onze voorraad.

Wat is de minimale looptijd voor het zakelijk leasen van een Peugeot?

De minimale looptijd is 12 maanden en maximaal 60 maanden. Daarnaast kun je kiezen voor een kilometrage tussen de 10.000 en 40.000 kilometer per jaar.

Waar kan ik de Peugeot-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze Peugeot-vestigingen vind je hier. Graag tot snel! 

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?