Onze Peugeot modellen

Onze Peugeot bedrijfswagens

Peugeot_Partner

Peugeot Partner


Ultiem comfort en gemak in het bedrijfswagensegment.

Voor de innovatieve Peugeot modellen ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres

Peugeot is een Frans automerk en bestaat al sinds 1810. De Peugeot modellen zijn al jaren populair in Nederland en het merk kende belangrijke introducties van modellen zoals de 404, 504 104, 205, 406 en de Peugeot 206.

Tegenwoordig zet Peugeot de innovatie voort en richten zij zich ook op de elektrificatie van hun modellen. Hedin Automotive is erkend merk-dealer en bij ons vind je alle Peugeot modellen. Dus ben je op zoek naar een Peugeot 208, 308, 508 of een van de bedrijfswagens? Bij ons ben je aan het juiste adres. 

Ontdek de verschillende Peugeot modellen online en vraag gemakkelijk een proefrit of offerte aan of kom langs in een van onze Peugeot-vestigingen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Peugeot modellen

Welke Peugeot modellen levert Hedin Automotive?

Hedin Automotive is officieel erkend dealer van Peugeot en heeft alle modellen die in Nederland verkrijgbaar zijn voor je klaarstaan.

Heeft Peugeot elektrische modellen?

Jazeker. Alle modellen waar een e- voor staat zijn elektrisch. Dus de Peugeot e-208, e-2008 en de e-Rifter zijn bijvoorbeeld elektrisch.

Welk model van Peugeot is het goedkoopst?

Het meest betaalbare nieuwe model van Peugeot is de 108. Daarnaast kun je ook voor een tweedehands Peugeot gaan wanneer je budget beperkt is.

Waar kan ik de brochure of prijslijst van een specifiek Peugeot model vinden?

Op onze modelpagina's kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Selecteer een model in het menu of in het overzicht om naar de modelpagina te gaan, vervolgens vind je daar alle mogelijke downloads. Papieren brochures zijn te verkrijgen in onze vestigingen.

Ik zoek een Peugeot occasion. Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands Peugeot modellen?

Uiteraard. Wij hebben een voorraad met veel verschillende tweedehands Peugeot modellen. Dit zijn vaak jong gebruikte auto's en altijd in goede conditie. Bekijk ons aanbod en vind de Peugeot die bij je past!