Private lease een gloednieuwe Peugeot 5008 SUV

vanaf € 711 per maand

De Peugeot 5008 SUV is zowel stoer als sierlijk, dankzij sportieve elementen en soepele designlijnen. Zijn atletische bouw wordt benadrukt door zijn grote velgen, brede wielkastbeschermingen en stoere deurlijsten. Kies voor private lease van Hedin Automotive en rijd dit luxe ruimtewonder al vanaf € 711 per maand!

Jouw huidige auto inruilen? Dat kan! Bereken eenvoudig een indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool of kom langs voor een taxatie in een van onze vestigingen.

Bereken hieronder direct jouw private leasetarief of bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands 5008 SUV modellen. Gevonden wat je zocht? Vraag vrijblijvend een offerte of proefrit aan of neem contact op voor meer informatie. We staan graag voor je klaar!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Peugeot 5008 SUV

ONTDEK ALLE DESIGNELEMENTEN VAN DE PEUGEOT 5008 SUV

De Peugeot 5008 SUV is zowel stoer als sierlijk, dankzij sportieve elementen en soepele designlijnen. Zijn atletische bouw wordt benadrukt door zijn grote velgen, brede wielkastbeschermingen en stoere deurlijsten. Ook aan de achterkant maakt de 5008 SUV een statement met een zwarte strip op de achterklep, de donkergetinte full-LED koplampen met de 3D-klauwen van Peugeot en dynamische richtingaanwijzers. En wist je dat de 5008 SUV standaard voorzien is van een prachtig panoramisch schuif/kanteldak?

Private Lease de Peugeot 5008 SUV

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Peugeot 5008 SUV zelf ervaren?

Ontdek de Peugeot 5008 SUV nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 5008 SUV private leasen

Wat kost de Peugeot 5008 SUV per maand met private lease?

Bij Hedin Automotive rijd je al een gloednieuwe Peugeot 5008 SUV voor een vast bedrag vanaf € 711 per maand. Hier zitten de kosten voor bijvoorbeeld verzekering, belasting en regulier onderhoud allemaal in.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Peugeot 5008 SUV?

Op de modelpagina van de Peugeot 5008 SUV vind je meer informatie over en foto’s de auto en kun je de brochure downloaden. Je kunt eenvoudig een vraag stellen via het contactformulier of een proefrit aanvragen. Daarnaast staan we altijd voor je klaar in een van onze Peugeot-vestigingen.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Peugeot-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Peugeot 5008 SUV?

Bij het leasetarief van de Peugeot 5008 SUV zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

 Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!