Peugeot service en onderhoud

Jouw Peugeot in topconditie.

Onderhoud of reparatie nodig? Peugeot-dealer Hedin Automotive staat voor je klaar

Moet er iets gerepareerd worden, heeft je Peugeot regulier onderhoud nodig of verloopt de APK? Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat je Peugeot in topconditie blijft. Als erkend Peugeot-dealer werken wij met originele merk-onderdelen en kennen wij jouw Peugeot van binnen en van buiten. 

Maak eenvoudig online je werkplaatsafspraak. Graag tot snel!

Peugeot APK, bandenwissel, onderdelen en meer...

Peugeot - Service en onderhoud - page image -25

Peugeot APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor alle Nederlandse auto’s. Je krijgt automatisch bericht als jouw Peugeot toe is aan een APK. Bij ons kost de APK voor jouw Peugeot kost in combinatie met een onderhoudsbeurt € 19,95. Voor een losse APK betaal je € 39,95. Heb je een MyPeugeot-pas? Dan is de APK gratis.

Peugeot - Service en onderhoud - page image -7

Peugeot zomer- en winterbanden

Verschillende seizoenen vragen om verschillende banden. Kies voor optimale veiligheid en kies voor de juiste zomer- en winterbanden. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste set en staan voor je klaar wanneer jouw Peugeot toe is aan een bandenwissel.

Peugeot - Service en onderhoud - page image -15

Peugeot onderdelen

Door het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan jouw Peugeot blijft jouw auto in topconditie. Wij hebben alles in huis om jouw auto betrouwbaar en veilig te houden, van grote onderdelen tot kleine lampjes. 

Het juiste onderhoud voor jouw Peugeot

Bij Hedin Automotive staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Peugeot. Je kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine en grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en het vervangen van de accu. Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook officiële merk-onderdelen en accessoires.

Plan jouw werkplaatsafspraak eenvoudig online in onze werkplaatsplanner.

25% korting op accessoires

Tijdens de zomercheck krijg je maar liefst 25% korting op accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een dakkoffer, speciale zonneschermen of ga voor een koelbox voor optimaal vakantiegenot. Kom langs bij een van onze vestigingen en vraag naar meer informatie over de actie en al onze accessoires.

Peugeot ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Peugeot en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Peugeot-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Peugeot en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Peugeot repareren.

Kleine beurt of grote beurt? Kom naar Peugeot-dealer Hedin Automotive

Wij helpen je graag wanneer jouw Peugeot toe is aan een kleine of grote beurt. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter.

Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw Peugeot wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd en, afhankelijk van de beurt, vindt reparatie aan slijtagedelen plaats. Zijn er onvoorziene reparaties geconstateerd? Dan voert onze Peugeot-monteur deze vakkundig uit, na jouw toestemming.

Reparatie en onderdelen vervangen

Om de waarde van je Peugeot zo goed mogelijk te behouden en om veilig te rijden is het tijdig vervangen of laten repareren van onderdelen belangrijk. Bij Hedin Automotive hebben wij gecertificeerde monteurs, specialistische apparatuur en originele merk-onderdelen om jouw Peugeot in topconditie te houden.

Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over onderhoud bij Peugeot-dealer Hedin Automotive

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Peugeot bij Hedin Automotive?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Peugeot?

Dit kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom zou ik voor een officiële Peugeot-dealer als Hedin Automotive moeten kiezen?

Niets moet, maar het is wel verstandig, omdat je door onderhoud en reparaties door een erkende merk-dealer uit te laten voeren je je fabrieksgarantie behoudt. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Hedin Automotive te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Heeft Peugeot acties voor onderhoud?

Alle lopende acties voor service en onderhoud vind je hier.

Ik heb schade gereden aan mijn Peugeot. Kan ik bij Hedin Automotive terecht?

Ja, dat kan zeker! Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door Peugeot zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Hedin Automotive zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.