Contact opnemen met Peugeot-dealer Hedin Automotive?

Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar meer informatie? Wij helpen je graag.
Bekijk onderstaande veelgestelde vragen en vind het antwoord dat je zoekt of neem contact met ons op via het formulier. Liever bellen? Probeer het dan telefonisch bij één van onze vestigingen

Veelgestelde vragen

Is Hedin Automotive officieel dealer van Peugeot?

Ja, wij zijn merk-erkend Peugeot-dealer. Wij hebben meerdere vestigingen en hebben alle kennis van het merk in huis en werken in onze werkplaatsen met originele merk-onderdelen. 

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Peugeot?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met een Peugeot-vestiging bij jou in de buurt.

Waar zijn de Peugeot-dealers van Hedin Automotive gevestigd?

Bekijk het overzicht van onze Peugeot-vestigingen hier en vind een dealer bij jou in de buurt.

Verkopen jullie nieuwe Peugeot modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een aantal nieuwe Peugeot modellen op voorraad. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Je vindt onze actuele voorraad hier.

Ik zoek een tweedehands Peugeot. Verkoopt Hedin Automotive Peugeot occasions?

Ja, wij hebben verschillende occasions voor je klaarstaan. Dit zijn modellen met verschillende kleuren, kilometerstanden en bouwjaren. Bekijk ze hier en vind de Peugeot occasion die bij je past.

Ik wil een Peugeot private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Meer informatie over het private leasen en onze Peugeot actiemodellen vind je hier.

Kan ik een Peugeot zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie over het zakelijk leasen van een Peugeot bij Hedin Automotive vind je hier. Daar vind je ook onze actuele voorraad.

Staat je vraag er niet tussen? Vul het formulier in

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Hedin Automotive is jouw Peugeot-dealer

Hedin Automotive is merk-erkend Peugeot-dealer. Bij ons vind je alles van Peugeot en ben je aan het juiste adres voor een nieuwe of tweedehands Peugeot die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Ook voor onderhoud en reparaties aan jouw Peugeot kun je bij ons terecht. In onze moderne werkplaatsen werken specialisten en werken wij enkel met originele merkonderdelen. Zo behoudt jouw Peugeot zijn waarde en kun je veilig weer de weg op.