Peugeot 208 private lease

Genieten voor een vaste prijs per maand.

Private lease de sportieve Peugeot 208

AL VANAF € 400 PER MAAND

De Peugeot 208 is de sportieve hatchback van Peugeot, voorzien van vele unieke design details. De Peugeot 208 is beschikbaar voor private lease met een elektro-, benzine- of dieselmotor en je rijdt hem, afhankelijk van de gekozen optie, al vanaf € 400 per maand all-in!

De Peugeot 208 is er ook volledig elektrisch! De e-208. Met een rijbereik van 362km (WLTP) heb je alle vrijheid die je nodig hebt!

Ruil jouw huidige auto in en ontvang het volledige inruilbedrag op jouw rekening, terwijl jij voor een vaste leaseprijs geniet van een gloednieuwe Peugeot 208. Vraag met behulp van onze online taxatietool een indicatieve waarde op of kom naar een van onze vestigingen voor een taxatie.

Vind hieronder de uitvoering die bij je past, bereken jouw private leasetarief en vraag vrijblijvend een lease-offerte of proefrit aan. Liever direct wegrijden in een 208? Bekijk dan onze actuele voorraad.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Peugeot 208

PEUGEOT 208 EN E-208: DE COMPACTE (ELEKTRISCHE) 5-DEURS

Deze mooie hatchback van Peugeot heeft een relatief lange motorkap wat hem een sportief en modern silhouet geeft en de verschillende design details, zoals de grote verchroomde grille en of de optionele lichtmetalen velgen en spoiler geven hem een stoer uiterlijk. De Peugeot 208 is volledig naar eigen smaak aan te kleden met veel verschillende opties, maar je mag in de basis al veel verwachten. De Peugeot 208 is leverbaar met een elektro-, benzine- of dieselmotor.

Private Lease de Peugeot 208

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Peugeot 208 zelf ervaren?

Ontdek de Peugeot 208 nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 208 private leasen

Wat kost het private leasen van een Peugeot 208 per maand?

Bij Hedin Automotive rijd je al een gloednieuwe Peugeot 208 voor een vast bedrag vanaf € 400 per maand. Hier zitten de kosten voor bijvoorbeeld verzekering, belasting en regulier onderhoud allemaal in.

Kan ik een Peugeot 208 uit voorraad leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands Peugeot 208 modellen op voorraad die je direct kunt private leasen.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Peugeot 208?

Meer informatie over de Peugeot 208 lees je op de modelpagina. Hier kun je ook de brochure downloaden en meer foto’s bekijken. Mocht je vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in een van onze vestigingen. Ook voor een proefrit ben je hier van harte welkom.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Peugeot-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Peugeot 208?

Bij het leasetarief van de Peugeot 208 zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!