Peugeot 3008 SUV private lease

Profiteer van een vast bedrag per maand.

Geniet van een gloednieuwe Peugeot 3008 SUV met private lease

De Peugeot 3008 SUV is vormgegeven met krachtige lijnen, een grote grille en een opvallende bumper. Het interieur is met veel oog voor detail ontworpen én afgewerkt. De Peugeot 3008 SUV is beschikbaar voor private lease als Plug-in Hybride of met een benzine- of dieselmotor. Bij Hedin Automotive private lease je de Peugeot 3008 SUV al vanaf € 631 per maand en kun je zorgeloos genieten.

Kies voor ons scherpe private leasetarief en ruil tegelijkertijd je huidige auto voordelig bij ons in. Je kunt eenvoudig een indicatieve waarde opvragen met behulp van onze online taxatietool of kom langs voor een taxatie in een van onze vestigingen.

Vind hieronder de uitvoering die bij je past, bereken jouw private leasetarief en vraag vrijblijvend een lease-offerte of proefrit aan. Liever direct wegrijden in een 3008 SUV? Bekijk dan onze actuele voorraad.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Peugeot 3008 SUV

MET DE PEUGEOT 3008 SUV MAAK JE EEN STATEMENT

De Peugeot 3008 SUV is vormgegeven met krachtige lijnen, een grote grille en een opvallende bumper. Daarnaast heeft de 3008 SUV mooie stijldetails zoals zwartglanzende buitenspiegels en heb je keuze uit veel verschillende lichtmetalen velgen. Ook het interieur van de Peugeot 3008 SUV is met veel oog voor detail ontworpen en voorzien van een futuristisch dashboard met een compact stuurwiel en een 10 inch HD-touchscreen.

Private Lease de Peugeot 3008 SUV

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Peugeot 3008 SUV zelf ervaren?

Ontdek de Peugeot 3008 SUV nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 3008 SUV private leasen

Wat kost het private leasen van de Peugeot 3008 SUV?

Bij Hedin Automotive rijd je al een gloednieuwe Peugeot 3008 SUV voor een vast bedrag vanaf € 631 per maand. Hier zitten de kosten voor bijvoorbeeld verzekering, belasting en regulier onderhoud allemaal in.

Kan ik een Peugeot 3008 SUV uit voorraad leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands Peugeot 3008 SUV modellen op voorraad. Deze kun je direct private leasen.

Waar kan ik meer informatie over de Peugeot 3008 SUV vinden?

Op de modelpagina van de Peugeot 3008 SUV op onze website vind je meer informatie over de auto en kun je de brochure downloaden. Je kunt ons een vraag stellen via het contactformulier of een proefrit aanvragen. Daarnaast staan we graag voor je klaar in een van onze Peugeot-vestigingen.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of kom langs in een van onze Peugeot-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Peugeot 3008 SUV?

Bij het leasetarief van de Peugeot 3008 SUV zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!