Peugeot 308 SW private lease

Rijd voordelig voor een vast bedrag per maand.

Private lease de ruime Peugeot 308 SW

De Peugeot 308 SW is de compacte stationwagon van Peugeot. De Peugeot 308 SW heeft een strak uiterlijk dat versterkt wordt door de slanke koplampen, verchroomde accenten en de dagrijverlichting in de vorm van hoektanden. Daarnaast heeft hij het nieuwe embleem van de leeuw, passend bij het imago van Peugeot. Ondanks het strakke design van de Peugeot 308 SW heeft het model een riante kofferruimte met een inhoud van 608 liter. 

Ruil jouw huidige auto in en ontvang het volledige inruilbedrag op jouw rekening, terwijl jij voor een vaste leaseprijs geniet van een gloednieuwe Peugeot 308 SW. Vraag met behulp van onze online taxatietool een indicatieve waarde op of kom naar een van onze vestigingen voor een taxatie.

Vind hieronder de uitvoering die bij je past, bereken jouw private leasetarief en vraag vrijblijvend een lease-offerte of proefrit aan. Liever direct wegrijden in een 308 SW? Bekijk dan onze actuele voorraad.

Private lease Peugeot 308 SW

Genoeg ruimte met de Peugeot 308 SW

Bij de Peugeot 308 SW kun je gebruik maken van de riante bagageruimte van 608 liter. Met een neergeklapte achterbank is dit uit te breiden naar maar liefst 1.634 liter. Daarnaast heeft de 308 SW een lage til-drempel en een brede achterklep opening, wat het laden nog gemakkelijker maakt. Daarnaast geniet je als passagier van een fijn ingerichte cockpit en heb je achterin meer dan voldoende beenruimte.

Private lease de Peugeot 308 SW

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Peugeot 308 SW zelf ervaren?

Ontdek de Peugeot 308SW nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 308 SW private leasen

Hoeveel bagageruimte heeft de Peugeot 308 SW?

De bagageruimte van de Peugeot 308 SW is 608 liter.

Waar kan ik meer te weten komen over de Peugeot 308 SW?

Op de modelpagina van de Peugeot 308 SW kun je meer informatie vinden over de 308 SW of kom langs bij een van onze vestigingen. Wij vertellen er graag meer over.

Wat kost het private leasen van een Peugeot 308 SW?

De maandelijkse leaseprijs voor de 308 SW begint vanaf € 586 per maand. Dit is op basis van 10.000 kilometer per jaar en 60 maanden.De kosten voor bijvoorbeeld verzekering, belasting en regulier onderhoud zijn bij de prijs inbegrepen. 

Waar kan ik meer informatie vinden over private leasen bij Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of kom langs in een van onze Peugeot-vestigingen. Wij vertellen er graag meer over.

Wat is er inbegrepen bij private lease?

Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan de volgende zaken:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud en reparatie
  • Vervanging van banden en reparatie
  • Allrisk-verzekering
  • Ongevallen inzittendenverzekering
  • Verhaalrechtsbijstand (verkeer)
  • Vervangend vervoer na 72 uur

24/7 pechhulp