SUV occasions van Hedin Automotive

Een betrouwbare gebruikte SUV koop je bij Hedin Automotive. Bij iedere tweedehands SUV kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina.

Een tweedehands SUV kopen? Je vindt de ideale occasion bij Hedin Automotive

Wanneer je op zoek bent naar een SUV occasion dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hedin Automotive heeft tal van SUV's klaarstaan die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Als officieel merk-dealer hebben wij SUV occasions van hoge kwaliteit, die aan de eisen van zowel het merk als Hedin Automotive voldoen. Daarnaast krijg je minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Zo kun je met een gerust hart een tweedehands SUV kopen.

Elektrische SUV occasions, Plug-in Hybride of met een benzine- of dieselmotor

In onze voorraad met SUV occasions vind je auto's met verschillende brandstofsoorten en motorvarianten. Zo kun je kiezen voor een tweedehands elektrische SUV of bijvoorbeeld een Plug-in Hybride. Daarnaast hebben wij ook Mild Hybrides en SUV occasions met een conventionele verbrandingsmotor. Gebruik de verschillende filteropties om jouw zoekopdracht te verfijnen. Zo kun je de SUV occasions ook filteren op bijvoorbeeld verschillende prijzen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden. Op die manier zit er hoogstwaarschijnlijk een mooie tweedehands SUV tussen voor jouw budget.

Maak een proefrit in een tweedehands SUV bij één van onze Hedin Automotive vestigingen

Heb je een mooie tweedehands SUV op het oog en overweeg je deze te kopen? Plan online proefrit in een kom erachter of de occasion ook écht bij je past. Ervaar zijn wegligging, rijgedrag en probeer alle opties eens op je gemak uit. Maak eenvoudig een afspraak via de button op de pagina van de desbetreffende SUV occsaion, neem contact op via het contactformulier of bel naar de vestiging waar de tweedehands SUV staat. We voorzien je graag van advies en helpen je bij het vinden van jouw ideale auto.

Een SUV occasion kopen, leasen of financieren?

De keuze is aan jou! Bij Hedin Automotive kun je een tweedehands SUV kopen, maar je kunt ook kiezen voor private lease of zakelijke lease. Tot slot kun je een occasion financieren, waarbij je de auto rijdt op afbetaling. Weet je nog niet welke manier van aanschaf het beste bij je past? We vertellen je er graag meer over in een van onze vestigingen of vraag vrijblijvend een offerte aan bij een SUV occasion uit onze voorraad. 

Waarom koop je een tweedehands SUV bij Hedin Automotive?

Een tweedehands SUV van Hedin Automotive heeft minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Verder krijg je bij iedere SUV occasion van Hedin Automotive 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK cadeau. Wil je nóg meer zekerheid? Kies dan voor een aanvullend Hedin Certified-servicepakket en rijd zorgeloos in jouw 'nieuwe' SUV.

Veelgestelde vragen over tweedehands SUV's van Hedin Automotive

Welke merken SUV occasions verkoopt Hedin Automotive?

Hedin Automotive is officieel dealer van meer dan 25 merken en daarom vind je SUV occasions van veel verschillende merken. In onze voorraad vind je naast de merken die wij zelf verkopen ook talloze andere merken, van bijvoorbeeld auto's die zijn ingeruild. Je kunt in onze voorraad met SUV occasions filteren op merk, bouwjaar, prijs, kilometerstand, kleur en meer.

Kan ik een tweedehands SUV leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt bij ons SUV occasions kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen soms per occasion en staan aangegeven bij het betreffende model. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze vestigingen voor meer informatie of advies.

Ik wil een SUV occasion financieren. Kan dit bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt bij ons SUV occasions kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen soms per occasion en staan aangegeven bij het betreffende model. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze vestigingen voor meer informatie of advies.

Krijg ik garantie bij aanschaf van een tweedehands SUV bij Hedin Automotive?

Ja, je krijgt minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast krijg je 30 dagen omruilgarantie en krijg je een leven lang gratis APK cadeau. Verder kun je voor aanvullende zekerheid kiezen met een Hedin Automotive-servicepakket.

Kan ik de garantie op een tweedehands SUV verlengen?

Ja, dat kan. Sommige Hedin Automotive-servicepakketten geven de mogelijkheid tot verlengde garantie. Lees er alles over op onze informatiepagina.

Waar kan ik de occasion-dealers van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier. Heb je een vraag over een specifieke tweedehands SUV of wil je deze in het echt bekijken? Bij iedere occasion staat aangegeven bij welke vestiging deze staat.