Hybride occasions

Een zuinige hybride occasion kopen? Ontdek het aanbod van Hedin Automotive. Bij iedere tweedehands hybride kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Ruim aanbod met zuinige hybride occasions

Bij Hedin Automotive kun je terecht voor occasions met een benzine- of dieselmotor, volledig elektrisch of er tussenin: hybride. Hybride auto's zijn op dit moment heel populair en zijn zuinig, zonder dat je zorgen hoeft te hebben over het opladen van je auto. In onze voorraad hybride occasions vind je modellen met verschillende soorten aandrijflijnen van verschillende merken. Daarnaast kun je filteren op bouwjaar, kilometerstand, kleur en uiteraard prijs. Zo kun je jouw voorkeuren instellen en het relevante aanbod hybride occasions voor jou filteren. 

Ons aanbod hybride occasions: veel verschillende merken

Hedin Automotive is officieel dealer van tal van gerenommeerde automerken. In ons aanbod hybride occasions vind je dan ook veel verschillende merken en ieder type carrosserie. Denk hierbij aan zuinige hybride SUV occasions, maar ook hatchbacks, sedans of compacte crossovers. Populaire merken met hybride modellen zijn bijvoorbeeld Renault, Ford, Kia, Mercedes-Benz, BMW en Volvo. Daarnaast vind je geregeld tweedehands auto's van merken waar wij geen van dealer zijn, maar toch aanbieden in ons assortiment als kwalitatieve occasion. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat iemand zijn hybride auto heeft ingeruild voor een nieuwer exemplaar. Ook je auto inruilen bij het kopen van een occasion? Bereken hier een indicatieve inruilwaarde.

Wat te kiezen: een Plug-in Hybride occasion kopen of een Mild-Hybride auto?

Onze hybride occasions hebben verschillende type aandrijflijnen. Zo kun je kiezen voor een Plug-in Hybride of een Mild-Hybride. Een occasion met een Plug-in Hybride aandrijflijn heeft een grotere accu die kan worden opgeladen via een stopcontact of laadpaal, waardoor de tweedehands auto langere afstanden volledig elektrisch kan rijden. Zo rijd je meestal in stadsverkeer volledig elektrisch. In tegenstelling tot een Plug-in Hybride heeft een auto met een Mild-Hybride aandrijflijn een kleinere accu die niet opgeladen kan worden. De elektromotor in een Mild-Hybride ondersteunt de verbrandingsmotor bij het accelereren en andere taken, maar kan de auto niet volledig elektrisch aandrijven. Je rijdt in beide gevallen wel een stuk zuiniger dan met een occasion met enkel een verbrandingsmotor.

Tweedehands Plug-in Hybride kopen, leasen of financieren?

Bij Hedin Automotive kun je een tweedehands hybride auto kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden staan per occasion aangegeven en je kunt de auto direct reserveren, het maandbedrag berekenen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Heb je vragen over het leasen of financieren van een hybride occasion? We staan graag voor je klaar in één van onze vestigingen voor meer informatie en persoonlijk advies.

Proefrit maken in een hybride occasion

Benieuwd naar de rijeigenschappen van een hybride occasion? Vraag vrijblijvend een proefrit aan in een gebruikte auto naar keuze. Zo kun je ontdekken dat bij lage snelheden en tijdens het starten de auto vaak volledig elektrisch rijdt, wat resulteert in een fluisterstille en trillingsvrije ervaring. Zodra meer vermogen nodig is, schakelt de verbrandingsmotor soepel in, wat je zult ervaren als een naadloze overgang. 
Daarnaast vertellen we je graag meer over de hybride eigenschappen van de auto en voorzien we je desgewenst van persoonlijk advies bij het kopen, leasen of financieren van een hybride occasion uit onze voorraad.

Populaire hybride modellen

Er komen steeds meer hybride auto's op de markt, wat zorgt voor een toename in zuinige occasions. Zo zijn de volgende modellen bijvoorbeeld populair op de occasionmarkt:

Waarom koop je een tweedehands hybride bij een dealer van Hedin Automotive?

Iedere tweedehands auto van Hedin Automotive heeft minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast krijg je 30 dagen omruilgarantie en krijg je een leven lang gratis APK cadeau. Daarnaast kun je kiezen voor een aanvullend Hedin Certified-servicepakket.

Over Hedin Automotive

Hedin Automotive vertegenwoordigt tal van toonaangevende automerken, waaronder BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Renault, Kia, Land Rover, Opel, Nissan, Peugeot, Citroën en Fiat en heeft een groot netwerk van vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering

Veelgestelde vragen over onze hybride occasions

Krijg ik garantie bij aanschaf van een hybride occasion van Hedin Automotive?

Iedere tweedehands auto van Hedin Automotive heeft minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast krijg je 30 dagen omruilgarantie en krijg je een leven lang gratis APK cadeau. 

Is een tweedehands hybride zuinig en duurzaam?

Ja, een tweedehands hybride is een zeker een zuinige en duurzame keuze. Gebruikte hybrides zijn zuiniger dan hun tegenhangers die alleen op benzine rijden en het voordeel van een occasion is dat de 'kop' er al van af is, wat gunstig is voor de afschrijving de komende jaren.

Ik wil mijn auto inruilen. Kan dit bij Hedin Automotive?

Uiteraard. Met behulp van onze taxatie tool kun je gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. De tool is op iedere occasion-pagina terug te vinden. Let wel op: deze waarde is dus niet bindend. De definitieve waarde zal tijdens een taxatie-afspraak bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Welke merken heeft Hedin Automotive in de voorraad tweedehands hybrides?

Hedin Automotive is officieel dealer van tal van gerenommeerde automerken en verkoopt ook ingeruilde auto's van andere merken. Om die reden vind je hybride occasions van meer dan 28 automerken in onze voorraad.

Kan ik de aanschaf van een hybride occasion (deels) financieren?

Ja, dat kan. Je kunt onze occasions kopen, leasen of financieren. De opties verschillen soms per gebruikte auto. Bereken een indicatief maandbedrag, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met de vestiging waar de hybride staat.