Cabrio occasions van Hedin Automotive

Een betrouwbare gebruikte cabriolet koop je bij Hedin Automotive. Bij iedere cabrio occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina.

Een cabriolet occasion kopen, leasen of financieren bij Hedin Automotive

Op zoek naar een mooie tweedehands cabrio? De modellen in onze voorraad cabriolet occasions kun je direct kopen, leasen of financieren. Ideaal als je bijvoorbeeld financiële ruimte wilt behouden voor andere plannen of wanneer je wilt kiezen voor een duidelijke, vaste all-in prijs. Bereken online het maandbedrag voor het leasen of financieren van een tweedehands cabrio of vraag vrijblijvend online een offerte aan. Wil je graag advies of meer informatie over het kopen, leasen of financieren van een tweedehands cabrio? Kom dan naar één van onze vestigingen.

Elektrische cabrio occasion, Plug-in Hybride of met een benzine- of dieselmotor

In onze voorraad met cabrio occasions vind je auto's met verschillende brandstofsoorten en motorvarianten. Je kunt het type motor aan de linkerkant selecteren, waarna de voorraad filtert. Zo vind je in onze voorraad occasions met een benzine-motor, Plug-in Hybrides en volledig elektrische cabrio's. Weet je nog niet zeker of een tweedehands elektrische cabrio bij je past? Vraag vrijblijvend een proefrit aan of kom naar de vestiging waar de occasion staat voor meer informatie over elektrisch rijden.

Wat maakt een tweedehands cabriolet een leuke auto?

Cabrio rijden is fijn, omdat het rijden met een open dak een gevoel van vrijheid en verbondenheid met de omgeving geeft. Het zorgt voor een unieke rijervaring waarbij je kunt genieten van de frisse lucht, de natuur én het geluid van de motor. Bovendien biedt een cabriolet vaak ook een stijlvol en luxe gevoel dat veel mensen aantrekkelijk vinden. Kies voor een tweedehands cabrio uit voorraad en gooi je dak bij de eerste de beste zonnestraal open!

Een tweedehands cabrio kopen? Maak een proefrit!

Heb je een mooie tweedehands cabrio in onze voorraad gevonden? Vraag vrijblijvend een proefrit aan en kom erachter of de occasion ook echt bij je past. Ervaar de wegligging, stuurgedrag en test alle opties eens uit. Mocht je vragen hebben stel ze gerust, we staan graag voor je klaar bij het vinden van een leuke tweedehands cabriolet.

Waarom koop je een cabriolet occasion uit voorraad bij Hedin Automotive?

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande cabriolet occasion, is een cabrio uit de voorraad van Hedin Automotive een uitstekende keuze. In onze voorraad occasions vind je een breed scala aan cabriolets van verschillende merken en modellen, met verschillende bouwjaren, kilometerstanden en uitvoeringen, waardoor je altijd de perfecte auto kunt vinden die bij jouw persoonlijke voorkeuren en budget past. We staan graag voor je klaar om je te helpen in je zoektocht naar het vinden van de ultieme tweedehands cabrio.

Als je kiest voor een tweedehands cabriolet uit voorraad krijg je minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Verder krijg je bij iedere cabriolet occasion van Hedin Automotive 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK cadeau. Wil je nóg meer zekerheid? Kies dan voor een aanvullend Hedin Certified-servicepakket en rijd zonder zorgen in jouw cabrio.

Waar kan ik de cabriolet occasion-dealers van Hedin Automotive vinden?

Bij iedere tweedehands cabrio staat aangegeven bij welke vestiging deze staat. Je kunt gemakkelijk online een proefrit of offerte aanvragen of direct contact opnemen met de vestiging. Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Veelgestelde vragen over tweedehands cabriolets van Hedin Automotive

Kan ik een tweedehands cabrio uit voorraad leasen?

Ja, dat kan. Je kunt de cabriolet occasions uit onze voorraad kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen soms per occasion en staan aangegeven per model. Neem voor meer informatie contact op met de vestiging waar de tweedehands cabrio staat of kom langs. We helpen je graag!

Ik wil een tweedehands cabriolet financieren. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt de cabriolet occasions uit onze voorraad kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen soms per occasion en staan aangegeven per model. Neem voor meer informatie contact op met de vestiging waar de tweedehands cabrio staat of kom langs. We helpen je graag!

Krijg ik garantie bij aanschaf van een cabrio occasion bij Hedin Automotive?

Ja, je krijgt minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast krijg je 30 dagen omruilgarantie en krijg je een leven lang gratis APK cadeau. Verder kun je voor aanvullende zekerheid kiezen met een Hedin Automotive-servicepakket.

Is een tweedehands cabriolet veilig, vooral bij een ongeval of bij slecht weer?

Cabriolets zijn net zo veilig als gewone auto's, dankzij veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, veiligheidsgordels, rollbars en stabiliteitscontrolesystemen. Bij slecht weer is het uiteraard van belang dat je met je dak dicht rijdt.

Hoe zit het met de levensduur van het dak van een cabriolet en zijn er speciale onderhoudsvereisten?

De levensduur van het dak van een cabriolet hangt af van het type dak en hoe goed het wordt onderhouden. Een softtop gaat gemiddeld 10 jaar mee en heeft regelmatig onderhoud nodig, terwijl een hardtop langer meegaat maar minder flexibel is. Het is uiteraard belangrijk om de onderhoudsinstructies van de fabrikant te volgen om de levensduur van het dak te verlengen.

Waar kan ik de occasion-dealers van Hedin Automotive vinden?

Onze cabriolet occasions staan bij verschillende vestigingen. Dit staat aangegeven bij de betreffende occasion. Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.