Tenders en aanbestedingen

Op iedere bestekvraag een passend antwoord.

Tenders en aanbestedingen voor jouw wagenpark in de juiste handen

Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor verschillende type aanbestedings- en tenderaanvragen. Wij zijn gespecialiseerd in aanbestedingen van de grootzakelijke markt en overheidsinstanties op het gebied van mobiliteit. Denk hierbij aan tenders voor personenauto’s, bedrijfswagens, bedrijfswageninrichting, leasing, schadeherstel, autoverhuur of onderhoud.

Bij ons vind je de kennis, kunde én ervaring voor het vinden van een passende invulling van jouw tender, aanbesteding of RFP (request for proposal) en ervaar je het gemak van onze vele diensten onder één dak. Neem vrijblijvend contact op met onze Manager Tenders & Aanbestedingen en ontdek de mogelijkheden bij Hedin Automotive.

Aanbesteding voor auto's

Bij Hedin Automotive kun je met jouw tender of aanbesteding terecht voor het afnemen van personenauto’s. Wij vertegenwoordigen meer dan 20 mooie automerken, waaronder Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Kia, Peugeot en Opel. Dit zorgt ervoor dat we veel mogelijkheden hebben tot het bieden van een passende oplossing. Zo ben je bijvoorbeeld niet gebonden aan één merk of model en kunnen wij inspelen op de gewenste levertijd. 

Aanbesteding voor bedrijfswagens

Naast personenauto’s biedt Hedin Automotive alle bedrijfswagens aan van de merken Ford, Mercedes-Benz, Fiat, Nissan, Opel, Renault, Peugeot en LEVC. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het laten bestickeren of inrichten van bedrijfswagens en installeren wij imperialen, sidebars, opstappers, optische signalering zoals zwaailampen en andere carrosserieproducten om alle bedrijfswagens turn-key op te leveren.

Een verzameling uit ons brede portfolio

Er is heel veel mogelijk binnen ons bedrijf. We leveren niet alleen tal van automerken, maar bieden ook diensten aan zoals autolease en verhuur, (merk-erkend) schadeherstel, belettering, bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw en onderdelen. Hierdoor werken we aan de meest uiteenlopende projecten en hebben er een aantal uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van onze verschillende werkzaamheden.

Onze aanpak

Dankzij het uitgebreide portfolio aan merken en diensten is Hedin Automotive in staat een volledige service te bieden aan de (groot-)zakelijke markt. Daarnaast ervaar je de voordelen van een landelijke dekking en krijg je één relatiemanager als vast aanspreekpunt. Met onze ervaring en vakinhoudelijke kennis denken we graag met mee om invulling te geven aan een tender of aanbestedingstraject. Neem vrijblijvend contact op met onze Manager Tenders & Aanbestedingen en ontdek de mogelijkheden bij Hedin Automotive.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!