Maak met een bedrijfswageninrichting en/of -bestickering een wagenpark compleet

Creëer voor jouw medewerkers de ideale werkplek met een standaard of maatwerk bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive. Met een goede inrichting kunnen vakmannen tijd besparen dankzij een efficiënte en praktische indeling, ergonomisch te werk gaan door slimme oplossingen en spullen zo veilig mogelijk vervoeren door het gebruik van speciale materialen.

Zet jouw bedrijfswagens in als mobiele visitekaartjes en laat de buitenkant door Hedin Automotive bestickeren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor voertuigreclame op maat met belettering of car wrapping. Wij kunnen gemakkelijk een gehele vloot bestickeren met bijvoorbeeld het logo en de huisstijl van jouw bedrijf.

Voor iedere wens, groot of klein, staan wij klaar en wij regelen het van A-Z. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van een geschikt design of je kunt een eigen ontwerp inleveren. Neem vrijblijvend contact op en vertel ons wat je zoekt.

Laat jouw wagenpark inrichten

Interieur


Richt je bus zo efficiënt mogelijk in met een standaard bedrijfswageninrichting of kies voor een oplossing op maat. Zo kun je al jouw spullen veilig en overzichtelijk opbergen en tover je jouw bus om tot de ideale werkplek.

Exterieur


Bij ons kun je terecht voor het verrijken van het exterieur van jouw bedrijfswagen(s). Zo installeren wij imperialen, sidebars, opstappers, optische signalering zoals zwaailampen en andere carrosserieproducten zoals gesloten laadbakken, laadkleppen, oprijplanken, rolstoelliften, ramps, opstaptredes en luchtvering.

Accessoires


Maak jouw bus helemaal af met onze accessoires waarmee je materialen overzichtelijk en veilig kunt ordenen en/of vervoeren of laat bijvoorbeeld een stroomvoorziening installeren, kies voor LED interieur verlichting, een jerrycan met houder, zeepdispenser, handdoekhouder, prullenbak, EHBO-kit of brandblusser.

Laat jouw wagenpark bestickeren

 
Car wrapping en glasfolie

Dienen alle wagens dezelfde (huisstijl)kleur te hebben of moeten ze volledig worden voorzien van een full color design? Met behulp van car wrapping toveren wij met folie iedere auto of bedrijfswagen om tot het gewenste plaatje. Daarnaast beschermt de folie de laklaag tegen steenslag en krassen en is het voordeliger dan het laten spuiten van de auto. Tot slot kunnen wij ook de ruiten van de wagens wrappen met behulp van speciale glasfolie, wat niet ten koste gaat van de veiligheid.

 
Belettering

Met belettering brengen wij met behulp van speciale stickers voertuigreclame aan op de bestaande lak van de wagens. Denk bijvoorbeeld aan het logo, de slogan(s), adresgegevens en telefoonnummers van jouw bedrijf.

Wij komen graag in contact om de wensen te bespreken, eventueel te helpen bij de vormgeving van de voertuigreclame en om een passend voorstel te doen voor het bestickeren van het wagenpark.

Een verzameling uit ons brede portfolio

Er is heel veel mogelijk binnen ons bedrijf. We leveren niet alleen tal van automerken, maar bieden ook diensten aan zoals autolease en verhuur, (merk-erkend) schadeherstel, belettering, bedrijfswageninrichting, carrosseriebouw en onderdelen. Hierdoor werken we aan de meest uiteenlopende projecten en hebben er een aantal uitgewerkt, zodat je een beter beeld krijgt van onze verschillende werkzaamheden.

Waarom kies je voor Hedin Automotive?

Wij zijn gespecialiseerd in efficiënte opbergoplossingen, lichtgewicht materialen en unieke aanvullingen en accessoires om transport en werkzaamheden zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het wrappen en beletteren van ieder soort type auto of bedrijfswagen. Bij ons kun je dus terecht voor zowel het aanschaffen of leasen als het volledig personaliseren van auto’s en bedrijfswagens.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!