De BPM-vrijstelling verdwijnt: Switch to Electric is de oplossing

In Nederland betaal je geen BPM bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, echter wordt deze wet vanaf 1 januari 2025 afgeschaft. Dit houdt in dat een bedrijfswagen met verbrandingsmotor tienduizenden euro’s duurder zal worden. Hedin Automotive heeft met de actie Switch to Electric de oplossing voor jou. Schaf in 2024 een bedrijfswagen met verbrandingsmotor aan en wissel deze in 2025 kosteloos om voor een elektrische bedrijfswagen. Zo profiteer jij nog van de BPM-vrijstelling in 2024 en ben jij voorbereid op de zero-emissiezones waaronder Amsterdam en Den Haag in 2025, kortom een WIN WIN situatie

Let op: Afhankelijk van levertijden en voorraad bestaat de kans dat jouw gewenste bedrijfswagen niet voor 2025 geregistreerd is, wees dus op tijd!

Bedrijfswagen voorraad

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
In welk merk(en) heb je interesse?
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Switch to Electric actie

Welke bedrijfswagens komen in aanmerking voor Switch to Electric?

Dat zijn diesel grijskenteken bedrijfswagens die jij van ons least en ons eigendom zijn, tussen 1 januari 2023 en 31 december 2024 op kenteken gezet zijn en nog bij ons rijden op het moment dat jij kiest voor Switch to Electric.