Voorwaarden 14 dagen bedenktijd

Niet goed geld terug

Het kopen van een tweedehands auto is leuk, maar ook spannend! Daarom bieden we bij Hedin Automotive extra zekerheid en krijg je altijd 14 dagen bedenktijd. Lees hieronder hoe jij de aankoop van je auto bij Hedin Automotive ongedaan kunt maken en welke voorwaarden hier aan verbonden zijn.
 

Koop ongedaan maken

Om de online aankoop van je auto ongedaan te maken vragen wij je de volgende stappen te doorlopen.

Stap 1: Download het formulier: ontbinding / herroeping en vul deze in.

Stap 2: Stuur het ingevulde formulier naar: info@hedinautomotive.nl

Stap 3: Maak binnen 14 dagen een afspraak om je auto in te leveren bij een Hedin Automotive vestiging. Lever je auto in in de staat zoals je hem hebt ontvangen. Lever op de Hedin Automotive-vestiging tevens een kopie in van je bankpas voor de terugbetaling. Heb je je auto via een externe (niet van Hedin Automotive) financiering aangeschaft? Handel deze dan (zonder bijbehorende pandrecht) zelf af. Wij kunnen vragen naar een bewijs dat niemand anders recht heeft op de door jou ingekochte occasion.

Stap 4: Je ontvangt binnen 14 dagen het door jou betaalde bedrag voor de occasion terug op je bankrekening. Hier kan een verrekening op plaatsvinden. Zie hiervoor de voorwaarden. 

Stap 5: Zeg je autoverzekering op zodra je de auto hebt ingeleverd.
 

Voorwaarden

Waar moet je op letten bij het ontbinden/herroepen van je occasion:

1. De koop moet binnen 14 dagen na de koop ongedaan worden gemaakt.
2. Je mag de occasion uitproberen. Daarvoor mag je maximaal 500 kilometer rijden. Rij je meer in de periode dat je je auto hebt gekregen en retour hebt gebracht dan betaal je hiervoor het volgende:

  • € 0.25 per kilometer meer gereden dan de toegestane 500 kilometer
  • €150 poets- en schoonmaakkosten

3. De occasion moet zich bij de teruggave nog in exact dezelfde staat bevinden als bij aflevering (met uitzondering van het kilometrage). Dus de occasion moet compleet zijn, in dezelfde technische staat en er zitten geen extra schades aan exterieur en interieur. Is dit niet het geval dan betaal je de waardevermindering aan Hedin Automotive.
4. De occasion moet bij teruggave dezelfde hoeveelheid brandstof hebben als bij de aflevering. Is dit niet het geval dan betaal je aan Hedin Automotive het verschil.
5. Je blijft zelf volledig verantwoordelijk voor alle verplichtingen en/of aansprakelijkheden die verband houden met de occasion of het gebruik daarvan gedurende de periode dat de occasion in je bezit is.
6. Ben je bedragen aan Hedin Automotive verschuldigd, bijv. voor een tekort aan benzine of het herstellen van een schade, dan mag Hedin Automotive dit verrekenen met het bedrag wat je voor je occasion terugkrijgt.
 

Vragen?

De verkoopadviseur waar je jouw occasion hebt gekocht staat voor je klaar!