Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Hedin Automotive Volvo-servicepunt in Katwijk verhuist haar activiteiten

Eind vorig jaar hebben wij onze verkoopactiviteiten van Volvo-dealer Hedin Automotive in Katwijk stopgezet. Per 30 april 2022 zal ook onze werkplaats worden gesloten. Hierdoor zullen wij vanaf maandag 2 mei al onze bedrijfsactiviteiten voortzetten vanuit onze nabijgelegen vestigingen in Hillegom en Leiderdorp.

De autobranche verandert in hoog tempo. Door de krachten van onze vestigingen te bundelen kunnen wij de beste service blijven bieden en zijn wij nog beter voorbereid op de toekomst. Behalve de nieuwe locatie zal er weinig veranderen. De vertrouwde gezichten van Hedin Automotive Katwijk blijven werkzaam op één van de vestigingen van Volvo-dealer Hedin Automotive in Hillegom of Volvo-dealer Hedin Automotive in Leiderdorp.

Vanaf 2 mei kun je hier terecht voor de aankoop en het onderhoud van jouw Volvo, met dezelfde expertise die je van ons gewend bent. Graag tot snel!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Veelgestelde vragen over ons Volvo-servicepunt in Katwijk

Waar vind ik de Volvo-garage van Hedin Automotive in Katwijk?

Ons officiële Volvo-servicepunt in Katwijk is gemakkelijk te vinden. Ons adres is Herenweg 2, Katwijk (aan Zee) en goed bereikbaar via de N206.

Is het mogelijk om vervangend vervoer te krijgen?

Ja, je kan bij ons altijd gratis een leenfiets krijgen. Heb je een leenauto nodig? Dit kan tegen een kleine meerprijs.