Volvo remschijven en/of remblokken aan vervanging toe?

Volvo's staan bekend als de veiligste auto's, maar zonder de juiste remmen is elk voertuig gevaarlijk. Laat jouw remmen daarom periodiek nakijken en onderhouden om problemen te voorkomen. Remmen in de juiste conditie zorgen van een korte(re) remweg, vandaar dat wij ze ook bij elke onderhoudsbeurt inspecteren. Hierna kunnen we jou adviseren over het vervangen van remblokken, remvloeistof of remschijven. Twijfel je of jouw remmen nog in de juiste conditie zijn? Maak in dat geval gemakkelijk een werkplaatsafspraak om deze kosteloos te laten controleren.

Volvo remschijven vervangen

Onze merkspecialisten weten precies hoe ze naar het volledige remsysteem van jouw Volvo moeten kijken. Mocht het noodzakelijk zijn om onderdelen te vervangen werken wij altijd met originele onderdelen, welke bekend staan om de uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Liever eerst een prijsindicatie ontvangen gebaseerd op jouw auto? Dat kan! Gebruik hiervoor onderstaande knop. 

Volvo remblokken vervangen

Remblokken slijten harder dan remschijven, waardoor deze vaker vervangen moeten worden, zeker wanneer je veel in de stad rijdt of vaker hard moet remmen. De enige manier om langer met een set remblokken te kunnen rijden is het aanpassen van jouw rijstijl en het onderhoud met originele onderdelen laten uitvoeren.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?