Volvo accu vervangen bij Hedin Automotive 

Jouw Volvo zit vol met onderdelen die ook moeten werken wanneer je de auto (nog) niet gestart hebt. Maar door gebruik neemt de capaciteit van elke accu langzaam af, helaas is hier niks aan te doen. Hoewel originele/duurdere accu's vaak wel langer meegaan. Met een slecht werkende accu wordt de kans groter dat jouw Volvo slecht of niet meer start.

Kosten voor het vervangen van jouw Volvo accu

Het vervangen van een accu is mogelijk binnen 20 tot 30 minuten en vanaf € 106. De prijzen zijn afhankelijk van het type accu. Bij een nieuw model ben je over het algemeen iets duurder uit, echter zijn deze accu’s vaak ook krachtiger en gaan langer mee. Vraag gemakkelijk online een offerte aan, wij informeren je graag over de mogelijkheden, zodat je niet stil komt te staan.

Altijd een originele Volvo accu

Wanneer wij jouw accu vervangen gaan we altijd voor een originele Volvo accu, welke onder de juiste omstandigheden langer meegaat dan de gemiddelde levensduur van 3 tot 6 jaar. Zodat je niet bij de 33% van de auto pechgevallen hoort die volledig te danken is aan een defecte accu. Benieuwd naar de conditie van jouw accu? Wij kunnen deze kosteloos voor je controleren.

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe kunnen we je het beste bereiken?