De Volvo jaarbeurt voor Volvo's ouder dan 6 jaar

Volvo heeft een complete jaarbeurt ontwikkelt voor alle Volvo's ouder dan 6 jaar. Zo heb je de zekerheid van veiligheid, originele onderdelen en ben je ook weer een jaar kosteloos verzekerd van onze Europese wegenhulp, Volvo Assistance! De Volvo jaarbeurt omvat onder andere een volledige controle op alle vitale punten, olie verversen, oliefilter vervangen, ruitensproeiervloeistof bijvullen, airco-, verlichting- en remmencontrole. 

Oliefilter vervangen
Veiligheidscontrole
Vloeistoffen bijvullen/verversen
Een jaar gratis wegenhulp

Kosten voor een Volvo Jaarbeurt, vanaf € 349!

Wat jouw Volvo ook nodig heeft, wij kunnen het voor jou regelen. Is jouw Volvo 6 jaar of ouder, dan is de Volvo jaarbeurt een perfecte keuze! Wij inspecteren alle vitale punten van jouw auto en vervangen, verversen en vullen diverse vloeistoffen en olie bij. Wij zijn er zo zeker van dat je vervolgens een jaar zonder problemen verder kan dat je kosteloos een jaar gratis wegenhulp ontvangt, Volvo Assistance!

Volvo onderhoud bij Hedin Automotive, een unieke garantie

Bij Hedin Automotive zijn we zeker van de kwaliteit van Volvo onderdelen en ons onderhoud. Je ontvangt daarom levenslange garantie op de nieuwe originele onderdelen die wij gebruiken, ongeacht de kilometerstand en bouwjaar. Zo betaalt je dus nooit twee keer voor dezelfde reparatie.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Voorwaarden: Deze garantie geldt uitsluitend op de montage en het vervangen van originele Volvo onderdelen gemonteerd bij de officiële Volvo dealer zolang u de Volvo in uw bezit heeft. Deze garantie is dus niet overdraagbaar. Uitgezonderd van deze garantie zijn onderdelen en accessoires die aan normale gebruiksslijtage onderhevig zijn. Dit zijn bijvoorbeeld banden, ruitenwissers, remmen, bougies, filters, lagers, distributieriem, verlichting, accu’s, kortom die onderdelen die slijten als gevolg van normaal gebruik.