Kom werken als monteur bij Hedin Automotive

Onder de indruk van de technieken en systemen van de Volvo XC90? Kom werken bij Volvo-dealer Hedin Automotive en sluit je aan bij ons team van vakprofessionals! Kies voor één van de gezellige teams in Lijnden, Hillegom of Haarlem en werk dagelijks met de nieuwste innovaties die dit mooie merk te bieden heeft.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek Hedin Automotive als werkgever.

Volvo-dealer Hedin Automotive in Hillegom

Midden in de prachtige bollenstreek vind je onze Volvo-vestiging in Hillegom, aan de Arnoudstraat 3. In deze gezellige vestiging met veel vaste klanten vind je een groot en divers assortiment aan Volvo modellen en hebben we een moderne werkplaats waar we jonge én oude Volvo’s van onderhoud voorzien. Zie jij jezelf hier al aan de slag gaan?

Adresgegevens:
Arnoudstraat 3
2182DZ Hillegom
Tel: 0252 - 41 06 50

Volvo-dealer Hedin Automotive in Haarlem

Net buiten het centrum aan de Leidsevaart 576 vind je de Volvo-dealer in Haarlem. In deze ruime vestiging vind je een groot en divers assortiment aan Volvo modellen en werken we met de nieuwste technieken om iedere Volvo in topconditie te houden. Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Adresgegevens:
Leidsevaart 576
2014 HT Haarlem
Tel: 023 - 51 005 55

Volvo-dealer Hedin Automotive in Lijnden

Aan de Sydneystraat 9 vind je onze Volvo-dealer in Lijnden. Hier staat ons team van professionals klaar om jonge én oude Volvo's van het beste onderhoud te voorzien. Van complexe problemen tot APK's, alles komt voorbij. Sleutel jij hier binnenkort zelf aan een Volvo?

Adresgegevens:
Sydneystraat 9
1175 RN Lijnden
Tel: 020 21 901 00

De Volvo XC90 als trainingsauto

Hedin Automotive stelt meerdere trainingsauto’s beschikbaar voor het ROC. Op dit moment sleutel jij aan een Volvo XC90, een luxe gezinsauto en een ideale auto om het vak als automonteur te leren. Deze auto beschikt over de nieuwste technieken, waardoor je je zeer breed kan ontwikkelen als monteur. De technieken van Volvo zijn door het lange bestaan van het merk sterk ontwikkeld waardoor je werkt met de nieuwste functies binnen de automotive industrie.  

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Hoe kunnen we je het beste bereiken?