Kopen vanaf

€ 64.995

Private lease

€ 859

Business lease

€ 859

Hedin Automotive is jouw Volvo Polestar Engineered-dealer

Upgrade je Volvo met Polestar Engineered bij Hedin Automotive en ervaar de ultieme rijervaring. Als toonaangevende dealer bieden we de krachtige combinatie van Volvo’s vakmanschap en Polestar’s geavanceerde technologie. Ervaar de ultieme rijervaring, waar innovatie, prestaties en verfijning samenkomen. Maak je klaar voor een ongeëvenaarde rijervaring die je zal doen verbazen.

We voorzien jou graag van alle informatie over het merk Volvo/Polestar Engineered en alles wat te maken heeft met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto. 

Volvo Polestar Engineered & Optimized modellen

Polestar is sinds 1996 het performancemerk van Volvo, gevestigd in Göteborg, Zweden. Onder de naam Polestar Engineered ontwikkelt het high-performance modellen op basis van de Volvo S60, V60 en XC60.

De Polestar Engineered & Optimized-modellen van Volvo zijn voorzien van geoptimaliseerde motoren met elk een minimumvermogen van 455 pk onder de motorkap, wat zorgt voor verbluffende prestaties zonder concessies te doen aan efficiëntie. Polestar Engineered Volvo's bieden een naadloze acceleratie, responsieve kracht en indrukwekkende trekkracht die de auto in controle houden, ongeacht de omstandigheden op de weg.

Daarnaast zijn deze modellen uitgerust met geavanceerde Polestar-optimalisaties die de rijprestaties verfijnen en verbeteren. Van aangepaste ophanging en remmen tot geoptimaliseerde schakelmomenten en stuurgevoel. Bovendien zorgen de optimalisaties van Polestar voor een verbeterde brandstofefficiëntie, zodat je niet alleen krachtig rijdt, maar ook milieubewust bezig bent.

Details van een Volvo Polestar Engineered

Ieder Volvo Polestar Engineered model is voorzien van de meest geavanceerde onderdelen van toonaangevende leveranciers, zodat je kunt genieten van adembenemende prestaties op de weg.

De remmen, ontwikkeld in samenwerking met het gerenommeerde merk Brembo, bieden ongeëvenaarde stopkracht en precisie. Of je nu een bocht neemt op hoge snelheid of snelheid wilt minderen, deze remmen zorgen ervoor dat je altijd volledige controle behoudt.

De vering en het chassis, ontwikkeld in samenwerking met het legendarische merk Öhlins, tillen het rijcomfort naar een hoger niveau. Elke oneffenheid op de weg wordt geabsorbeerd, waardoor je kunt genieten van een soepele en responsieve rit en met de toevoeging van een strut bar wordt de nauwkeurigheid van de controle versterkt.

Proefrit in een Volvo Polestar Engineered

Maak een proefrit in één van de Volvo Polestar Engineered modellen bij Hedin Automotive en laat je verrassen. Een proefrit is mogelijk in de V60, S60 en XC60 Polestar Engineered. Wij staan graag voor je klaar om de techniek toe te lichten of samen met jou de ultieme Polestar Engineered Volvo samen te stellen. 

Neem vrijblijvend contact op en vraag een proefrit aan.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?