Kopen vanaf

€ 64.995

Private lease

€ 859

Business lease

€ 859

Polestar Engineered modellen

Polestar is sinds 1996 het performancemerk van Volvo, gevestigd in Göteborg, Zweden. Onder de naam Polestar Engineered ontwikkelt het high-performance modellen op basis van de Volvo S60, V60 en XC60.

Onder andere het onderstel, de aandrijflijn, besturing en de motor worden (softwarematig) geoptimaliseerd. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende performance onderdelen van Öhlins, Brembo en Akebono. Polestar Engineered staat bekend om de combinatie van performance, controle en techniek. Elke model heeft daarbij minimaal 405PK onder de motorkap.

Details van Polestar Engineered

De Polestar Engineered modellen zijn uitgerust met high performance onderdelen van de meest toonaangevende leveranciers. Zo zijn de remmen in samenwerking met Brembo / Akebono ontwikkeld en de vering en het chassis met Öhlins. Ieder onderdeel is geoptimaliseerd om de rijbeleving naar het maximale niveau te tillen, inclusief een strut bar voor nauwkeurige controle.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Hedin Automotive. Jouw Volvo Polestar Engineered dealer. 

Wij zijn de grootste Volvo dealer van Nederland en hebben geregeld unieke Polestar Engineered modellen in de showroom staan. Met  vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam is er altijd een dichtbij. Je mag van ons het allerbeste verwachten. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Volvo/Polestar Engineered en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Rijden in een Volvo Polestar

Polestar Engineered modellen zijn uniek, die moet je niet alleen van dichtbij zien, maar vooral achter het stuur moet ervaren. Wij laten je graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden. Een proefrit is mogelijk in de V60, S60 en XC60 Polestar Engineered.