Volvo kopen bij Hedin Automotive

Een Volvo koop je bij de officiële Volvo dealer. Hedin Automotive heeft een groot aanbod nieuwe, tweedehands en occasion Volvo modellen op voorraad.

Nieuwe, tweedehands of occasion Volvo kopen

Bij Hedin Automotive kun je altijd kiezen tussen een nieuwe, tweedehands of occasion Volvo. We hebben alle modellen in verschillende prijsklassen, uitvoeringen en motoriseringen beschikbaar. Staat jouw nieuwe Volvo toch niet tussen onze voorraad? Neem dan contact op met Hedin Automotive. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw Volvo.

Veelgestelde vragen over een Volvo kopen

Welke Volvo modellen kun je kopen?

Bij Hedin Automotive hebben we een grote voorraad Volvo modellen. Zo hebben wij voorraad van de volgende modellen: C30, C70, S60, S80, S90, V40 V50, V60, V70, V90, XC40, XC60, XC70 en XC90.

Is een Volvo een veilige auto?

Ja, een Volvo is een veilige auto. Volvo scoort al jarenlang hoog op het gebied van veiligheid in onafhankelijke tests. Daarnaast streeft Volvo naar het ontwikkelen van de meest veilige auto’s en hebben zij tal van innovaties op het gebied van veiligheid. 

Hoeveel kost een Volvo?

Wij hebben een groot aanbod Volvo modellen leverbaar in verschillende prijsklassen. Je kunt bij Hedin Automotive al terecht voor een Volvo vanaf een paar duizend euro tot de extreem luxe modellen van ongeveer 100.000 euro.

Waarom moet je een Volvo bij de dealer kopen?

Het kopen van een Volvo bij de dealer is dat je profiteert van de jarenlange dealer ervaring. Zo werken er gecertificeerde monteurs aan de auto’s en kun je er vanuit gaan dat het onderhoud op het hoogste niveau wordt uitgevoerd.