Volvo hybride voorraad bij Hedin Automotive

Voor de ik ben nog niet klaar voor 100% elektrisch rijder zijn er Volvo’s met een plug-in hybride motor of die voorzien zijn van milde hybride technologieën. Deze uitvoeringen zijn wel elektrisch en dus duurzaam, maar een stuk minder “spannend” dan een volledig elektrische versie. Ontdek hier de modellen die wij momenteel op voorraad hebben. Het is wellicht nu nog wat beperkt, maar reken er maar op dat er steeds meer auto’s en modellen bijkomen.

Hybride Volvo kopen, leasen of financieren?

Heb je besloten om de stap naar een hybride Volvo te zetten, dan hoef je alleen nog maar te kiezen. Ga je hem kopen, leasen of wellicht financieren? Bij Volvo dealer Hedin Automotive kan het allemaal. Bekijk de mogelijkheden online of laat je informeren door een verkoopadviseur op een vestiging.  

Hybride rijden vraagt om een proefrit

Of je nu kiest voor een volledig elektrische Volvo of een plug-in hybride versie. Het maken van een proefrit is een must. Alleen zo leer je je nieuwe Volvo echt kennen. Vraag nu geheel vrijblijvend een proefrit aan. Dit kan snel en eenvoudig online of bel met de vestiging waar jouw Volvo uit voorraad staat.