Elektrische Volvo voorraad bij Hedin Automotive

Elektrisch rijden heeft de toekomst. Dat weet Volvo als geen ander. Met haar Recharge programma zet Volvo een grote stap naar een elektrische toekomst. Stap jij ook in? Kies je voor elektrisch rijden zonder concessies? Dan is een 100% elektrische Volvo echt iets voor jou. Ontdek hier de modellen die wij momenteel op voorraad hebben. Het is wellicht nu nog wat beperkt, maar reken er maar op dat er steeds meer auto’s en modellen bijkomen.

Nieuwe elektrische Volvo kopen, leasen of financieren? 

Heb je besloten om de stap naar een duurzame en 100% elektrische Volvo te zetten, dan hoef je alleen nog maar te kiezen. Ga je hem kopen, leasen of wellicht financieren? Bij Volvo dealer Hedin Automotive kan het allemaal. Bekijk de mogelijkheden online of laat je informeren door een verkoopadviseur op een vestiging.  

Elektrisch rijden vraagt om een proefrit 

Slechts het geluid van ruisende banden, de wind om je auto en vogels die fluiten. Dat is elektrisch rijden op zijn best. Elektrisch rijden in een 100% elektrische Volvo is een beleving die je zelf moet ervaren. Dus voordat je definitief voor een elektrische auto kiest maak je eerst een proefrit. Plan deze online of bel met de vestiging waar jouw elektrische Volvo uit voorraad staat. 

Veelgestelde vragen over elektrische Volvo's

Welke elektrische Volvo modellen zijn er?

Momenteel is er een volledig elektrisch Volvo model. Dit is de XC40 Recharge. Later dit jaar zal Volvo meer volledig elektrische modellen aankondigen.

Hoe veilig is een elektrische Volvo?

Alle elektrische Volvo’s zijn net zo veilig als hun brandstof varianten. In Europa worden alle auto’s volgens de Euro NCAP maatstaf getest. Bij Volvo hebben alle modellen de hoogste score behaald.

Hoeveel kost een elektrische Volvo?

De XC40 Recharge is nieuw leverbaar vanaf € 59.900. Uiteraard zijn de occasion en tweedehands modellen iets goedkoper.