Geef jouw Volvo een sportieve upgrade

Op zoek naar een extra designelement voor jouw Volvo? Dan is de exclusieve Volvo Black Pack actie van Hedin Automotive iets voor jou! Bij aanschaf van een Volvo Black Pack worden er namelijk verschillende designelementen op het exterieur van jouw Volvo zwart gemaakt. Dit zorgt voor een sportieve en luxe uitstraling. Op deze pagina vind je meer informatie over deze actie en kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Het Black Pack: stoere zwarte accenten

Kies je voor een Volvo Black Pack van Hedin Automotive? Dan worden het logo en de voorzijde van de grille zwart gewrapt. Ook het logo op de achterzijde van jouw Volvo wordt zwart gemaakt. Daarnaast worden de velgen van de auto hoogglans zwart gespoten. Indien gewenst, kunnen onze monteurs ook de type-aanduiding op de achterzijde van de auto verwijderen, om de zwarte accenten nóg beter tot hun recht te laten komen.

Het aanbrengen van het speciale Volvo Black Pack kost € 1.295 inclusief btw. Vraag direct een offerte aan of kom langs in een van onze vestigingen voor vragen en/of advies.

Het Black Pack is voor iedere Volvo

Het Volvo Black Pack van Hedin Automotive is beschikbaar voor elk type Volvo, jong en oud! Ben je al in het bezit van een Volvo en wil je deze graag upgraden met een Volvo Black Pack? Vraag dan via onderstaand formulier een offerte aan. Ben je opzoek naar een nieuwe Volvo met een Volvo Black Pack? Bekijk dan de verschillende Volvo modellen of bekijk onze actuele voorraad met nieuwe Volvo’s en occasions.

Alle Volvo modellen

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!