Hedin Automotive-garage Den Haag

Meer keuze. Meer service. Meer voor jou. Welkom bij het Autohart van Nederland.

Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hedin Automotive in Den Haag

Ford-specialist Hedin Automotive in Den Haag

Woon je in regio Den Haag en zoek je een mooie auto? Bij onze Ford-vestiging in Den Haag ben je aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit veel verschillende Fords. Of het nou gaat om een nieuwe auto, occasion, leaseauto of bedrijfswagen. Daarnaast staan we klaar voor onderhoud van je wagen, reparatie, een APK en meer.

Bij onze Ford-garage in Den Haag hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Hedin Automotive is Ford-specialist in Den Haag

Kom binnenkijken bij de Hedin Automotive-garage in Den Haag

Ben je benieuwd naar onze showroom en wil je weten hoe onze werkplaats eruit ziet? Bekijk de video voor een impressie van onze garage in Den Haag. We zien je graag snel tegemoet. 

Een auto huren bij onze dealer in Den Haag

Bij onze dealer in Den Haag is het ook mogelijk om een auto of bedrijfswagen te huren via een dochteronderneming van Hedin Automotive: MABI Mobility. Je kunt bij ons allerlei soorten auto's huren: van compacte stadsauto's tot ruime SUV's en van kleine bestelwagens tot verhuiswagens. Je bepaalt zelf je huurperiode, kort of lang, en huurt altijd kilometervrij.

Bekijk meer informatie op de website of reserveer direct jouw huurauto.

Meer werkplezier. Kom werken bij Hedin Automotive-dealer Den Haag

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij een echt autohart? Kom dan werken bij Hedin Automotive. Met meer dan 20 verschillende automerken en een netwerk van meer dan 60 vestigingen, zijn er altijd gave vacatures beschikbaar. Dit geldt ook voor onze locatie in Den Haag. Ontmoet op de werkvloer mede autoliefhebbers en deel samen jullie passie voor het vak. Bekijk de vacatures in Den Haag en solliciteer. Wie weet zien we jou straks bij onze Hedin Automotive-vestiging in Den Haag!

Veelgestelde vragen over de Ford-garage van Hedin Automotive in Den Haag

Welke automerken verkoopt autogarage Hedin Automotive Den Haag?

Hedin Automotive Den Haag is officieel Ford Agent. Dit houdt in dat je bij ons terecht kunt voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands auto en wij onderhouden jouw auto vakkundig en met originele onderdelen.

Is Hedin Automotive officieel Ford-dealer in Den Haag?

Hedin Automotive is officieel Ford Agent. Dit houdt in dat je bij ons terecht kunt voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands auto en wij onderhouden jouw auto vakkundig en met originele onderdelen.

Verkoopt de Ford-garage in Den Haag ook occasions?

Jazeker, bij onze vestiging in Den Haag kun je terecht voor zowel nieuwe als tweedehands auto's. Bekijk onze actuele voorraad in Den Haag hier.

Hoe maak ik een afspraak bij de Hedin Automotive-garage in Den Haag?

Dit kan via onze online werkplaatsplanner of je kunt direct telefonisch contact opnemen met de vestiging via: 070 304 14 00.