Dit jaar vier je Valentijnsdag bij Hedin Automotive

Op zoek naar een nieuwe auto? Kies met valentijn voor de kleur van de liefde: rood! Je krijgt namelijk bij de aanschaf, financiering of leasing van een rode auto uit onze voorraad nu tijdelijk een gratis dinerbon ter waarde van € 150!*  

Je kunt kiezen uit rode auto's van alle merken, nieuw of tweedehands, personenauto of bedrijfswagen. Dus bekijk onze scherp geprijsde voorraadmodellen, vind de auto die bij je past en trakteer je geliefde op een heerlijk diner voor twee op onze kosten! 

Deze actie is geldig van 14 t/m 21 februari, dus wees er snel bij. Vind jouw volgende auto online of kom langs in een van onze vele vestigingen.

 

*De dinerbon zal door de vestiging worden overhandigd bij de aflevering van jouw auto.

14 t/m 21 februari
Scherp geprijsde voorraadmodellen
Gratis diner voor twee!

Valentijnsvoorraad van Hedin Automotive

Hedin Automotive heeft een groot aantal nieuwe en gebruikte auto's op voorraad waar je direct in weg kunt rijden. Naast voorraad- en actiemodellen van 18 automerken heeft Hedin Automotive altijd een divers aanbod gebruikte auto's. Wij leveren onze occasions voor een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen en sturen je deze per e-mail. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Valentijnsactie bij Hedin Automotive

Wat is de waarde van de dinerbon?

Je krijgt een dinerbon ter waarde van € 150 cadeau. 

Waarom krijg ik alleen bij een rood voorraadmodel een dinerbon cadeau?

Rood is de kleur van de liefde en hoort bij Valentijnsdag. Wij vieren Valentijnsdag door onze (nieuwe) klanten een leuk cadeau aan te bieden bij aanschaf van een auto in de rode kleur.

Tot wanneer loopt jullie Valentijnsactie?

Iedere klant die een auto koopt, leaset of financiert in de periode van 14 t/m 21 februari krijgt bij aflevering een dinerbon cadeau.

Ik wil een proefrit maken. Kan dat?

Ja, dat kan. Vraag eenvoudig een proefrit aan via het formulier op de pagina van een specifiek model of neem direct contact op met de vestiging waar de auto staat.

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat?

Je kunt met onze online taxatie tool gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. Deze tool is onderaan de pagina van een voorraadmodel terug te vinden. De definitieve waarde van je auto wordt dan vastgesteld tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Welke factoren zijn van invloed op de taxatie van mijn huidige auto?

Naast de leeftijd, de kilometerstand en verschillende marktfactoren zijn onder andere schades, luxe opties en speciale pakketten en de kleur van invloed. Daarnaast speelt het een grote rol of de auto goed onderhouden is, recent APK gekeurd is en bijvoorbeeld onlangs een nieuwe set banden heeft gekregen.