Stern Groep is overgenomen door Hedin Mobility Group

Stern is overgenomen en onderdeel van het Zweedse Hedin Mobility Group AB. Wij heten vanaf nu Hedin Automotive, maar verder is er niets veranderd. Wij zijn nog steeds het vertrouwde autobedrijf en je bent van harte welkom voor het kopen, leasen of huren van een nieuwe of gebruikte auto. Daarnaast onderhouden wij je auto in onze werkplaatsen en herstellen de schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. Welkom bij Hedin Automotive.

Maak een werkplaatsafspraak bij Hedin Automotive

De werkplaatsen van autobedrijf Stern zijn ook omgedoopt tot Hedin Automotive. Dus is jouw auto toe aan onderhoud? Of moet er iets gerepareerd worden? We staan graag voor je klaar. Maak online eenvoudig een afspraak via onze werkplaatsplanner.

Stern is Hedin Automotive, een allround autobedrijf

De overname van Stern door Hedin Mobility Group vond begin 2022 plaats. Hedin Mobility Group is een Zweeds familiebedrijf met automotive activiteiten in elf Europese landen. Per 9 januari 2023 zijn alle autobedrijven van Stern omgedoopt tot Hedin Automotive. De verhuuractiviteiten van Stern zijn verder gegaan onder de naam MABI Mobility.

Bij ons kun je dus niet alleen een auto kopen, maar ook leasen, financieren of huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen onze vak-professionals je auto naar wens bestickeren
En uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij ons hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Hedin Automotive is een allround autobedrijf dat jou graag helpt om mobiel te zijn en blijven. 

Meer weten over Hedin Automotive? Lees het op onze 'Over ons'-pagina.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Bereken deze gemakkelijk online en ontvang een goede indicatie.

Snel naar…

Veelgestelde vragen over de naamswijziging van Stern naar Hedin Automotive

Heeft Stern een andere naam gekregen?

Ja. Begin 2022 is Stern overgenomen door Hedin Mobility Group en sinds 9 januari 2023 heten wij Hedin Automotive. Er is verder niets veranderd. Wij zijn nog steeds jouw vertrouwde allround autobedrijf.

Waarom is autobedrijf Stern van naam veranderd?

Stern is begin 2022 overgenomen door Hedin Mobility Group. Dit is een Zweeds familiebedrijf met automotive activiteiten in elf Europese landen. Per 9 januari 2023 is onze naam gewijzigd naar Hedin Automotive.

Biedt Hedin Automotive dezelfde diensten aan als Stern?

Jazeker, alleen onze naam is veranderd. Je kunt nog steeds bij ons terecht voor het kopen, leasen, financieren of verzekeren van een nieuwe of tweedehands auto of bedrijfswagen. Daarnaast bieden wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering aan. 

Waar kan ik de vestigingen van Hedin Automotive (voorheen Stern) vinden?

De locaties van onze vestigingen zijn ongewijzigd. Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.