Begin 2022 is Stern overgenomen door Hedin Mobility Group, een Zweeds familiebedrijf met automotive activiteiten in elf Europese landen. Per 9 januari 2023 worden alle bedrijven van Stern omgedoopt tot Hedin Automotive. De verhuuractiviteiten van Stern (Stern Rent) zullen vanaf deze datum verder gaan onder de naam MABI Mobility.
 

Hedin Automotive

Door voortdurende innovatie, uitstekende service en producten van topkwaliteit biedt Hedin Automotive elke dag slimme automotive oplossingen voor miljoenen bestuurders over de hele wereld. Ons internationale netwerk en brede scala aan producten en diensten stelt ons in staat om aan de mobiliteitsbehoeften van onze klanten te voldoen. Altijd en overal.
 

Wat gaat er de komende tijd veranderen?

De naam Stern zal de komende periode zowel online als offline plaats maken voor Hedin Automotive. Wij zullen alles in staat stellen om de naamswijziging zo soepel mogelijk te laten verlopen. Verder brengt het geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven in de regio de voor jouw vertrouwde partner in mobiliteit en garanderen de service die je van ons gewend bent. Daar zijn we trots op!