Profiteer tot en met 2 juni van meer voordeel voor jou

We want more and more! Profiteer tot en met 2 juni van meer voordeel. Krijg tot € 3.500 inruilvoordeel op nieuwe auto's uit voorraad & tot wel € 3.500 voordeel op occasions. Met meer dan 6.000 auto’s op voorraad hebben wij keuze voor iedereen. Of je nu een compacte stadsauto of een grote SUV zoekt, elektrisch of benzine. Bij Hedin Automotive vind je het allemaal.

Bekijk onze nieuwe auto's en occasions, vraag een proefrit of offerte aan en kom langs bij één van onze vestigingen. Wil je ons bezoeken? Onze showrooms zijn ook 2e pinksterdag geopend van 11.00 tot 16.00.

Onze acties tijdens de Meer & Meer Weken

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Met ruim 2.350 medewerkers, 28 toonaangevende automerken en 100 vestigingen zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je onder andere terecht voor de merken: Mercedes-Benz, BMW, Renault, MINI, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Fiat, Kia, Peugeot, Citroën en Opel

Bij ons kun je niet alleen een auto kopen, maar ook leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen onze vak-professionals je auto naar wens bestickeren

En uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij ons hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Hedin Automotive is een allround autobedrijf dat jou graag helpt om mobiel te zijn en blijven.