Hedin Automotive opent Ford-vestiging in Lijnden

News

Dinsdag 2 april is de vestiging in Lijnden geopend om alle Ford-eigenaren in de omgeving Amsterdam-West, Lijnden, Badhoevedorp en Amstelveen nóg beter en sneller te kunnen bedienen.

Jermain van Hecke, vestigingsdirecteur Amsterdam Zuid-Oost, Haarlem, Lijnden en Noordwijk: “Onze FordStore in Amsterdam zal een grootschalige verbouwing ondergaan en naar verwachting zal deze rond de periode augustus 2025 zijn afgerond. Om de hinder zo veel mogelijk te beperken en om onze huidige klanten in Amsterdam en aangrenzende woonplaatsen zo goed mogelijk te kunnen bedienen hebben wij ervoor gekozen om de Ford-vestiging in Lijnden te openen”.

Het pand aan de Sydneystraat in Lijnden vertegenwoordigt hiermee niet alleen Volvo maar ook Ford en F-150, ieder met een eigen ingang en adres. Je vindt Ford en F-150 op de Sydneystraat 11 en Volvo op Sydneystraat 9.

Het nieuws heeft ook 2 regionale kranten bereikt: Nieuwsblad Westerport met een oplage van 82.200 en het Amstelveens Nieuwsblad met een oplage van 44.300.

De Meer & Meer weken gaan van start

News

Het is weer zover! De Meer & Meer Weken bij Hedin Automotive gaan vanaf maandag 6 mei van start, met € 3.500 inruilvoordeel op nieuw uit voorraad en € 3.500 voordeel op occasions.

Met meer dan 28 merken, 100 vestigingen en 6.000 auto's op voorraad, bieden we voor elk wat wils. Of er nu gezocht wordt naar een stadsauto of een SUV, elektrisch of benzine, wij hebben het allemaal. De Meer&Meer weken lopen vanaf aanstaande maandag tot 2 juni 2024.

Radio

Vanaf maandag 6 mei tot en met zondag 19 mei zijn we 2 weken lang te horen op de radio. Onze spotjes zijn te horen op NPO 1, 2 en 3, Radio 10, Radio 538, Skyradio en Radio Veronica. De commercial is 15 seconden lang met een tag-on van 5 seconden. 

Showroom

We moedigen jullie aan om in de showroom veel aandacht te geven aan de Meer & Meer weken en te zorgen dat alle ontvangen POS-materialen ook ingezet worden op jullie vestiging. Let op: de kleine stickers zijn statisch hechtend voor op glas, zodat jullie ze kunnen hergebruiken. Het is van belang dat de autoruit vrij van stof is anders blijven ze niet plakken. Als jullie de ontvangen kubussen, vlaggen en stickers allemaal inzetten maken we onszelf gedurende deze campagne goed zichtbaar! 

Social Post

Marketing zal jullie voorzien van een aantal social Media posts en beelden die jullie kunnen inzetten op jullie eigen social media kanalen. Maak hier gebruik van en laat aan je eigen netwerk weten dat de Meer& Meer weken van start zijn.

Samen maken we het verschil. Veel succes!

Bedrijfswageninrichting en Signing nu ook in Zuid-Nederland

News

Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting en Signing openen een nieuwe locatie. We zijn verheugd aan te kunnen kondigen dat we klaar zijn om in Sittard de nieuwe locatie volledig operationeel te maken.

Na een zorgvuldige periode van voorbereiding en planning, hebben we alles gereed om deze plek te transformeren tot een centrum waar we een breed scala aan werkzaamheden kunnen verrichten. Het adres van onze nieuwe locatie is: Handelstraat 10, 6135 KL Sittard. Deze stap is een mijlpaal waar we trots op zijn en we kijken er enorm naar uit om onze dienstverlening uit te breiden naar deze regio.

Career Event van IVA Business School

Events

Afgelopen 9 april zijn Jeanine van Witzenburg en Rutger van Duinen van HR namens Hedin Automotive aanwezig geweest op het jaarlijkse Career Event van IVA Business School in Driebergen.

Dit jaar was de tweede editie van de beurs. De IVA organiseert deze dag voor studenten zodat zij op een informele manier kennis kunnen maken met bedrijven in de branche waarin zij na het behalen van hun diploma werkzaam zullen zijn. Aan de andere kant is dit voor ons een unieke kans om in één dag tijd toekomstige nieuwe medewerkers te zien, te spreken en enthousiast te maken voor Hedin Automotive.

Op de Hedin Automotive stand gingen Jeanine en Rutger in gesprek met studenten. Bijna de gehele dag hebben zij daar 1-op-1 gesprekken gevoerd en hebben zij de studenten kennis laten maken met, en enthousiast gemaakt voor, Hedin Automotive. De groene Lotus Eletre die mee was naar het evenement trok het nodige bekijks. Zeker gezien onze relatief nieuwe/onbekende naam en de gevestigde spelers in de automotive ook aanwezig waren zijn we blij dat we geweest zijn. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, Op naar de editie van volgend jaar!

Verkoop van occasions – interview Jacco Poldervaart

Update

Begin dit jaar zijn er 8 speerpunten benoemd waar we als bedrijf de focus op leggen. Een van de speerpunten is het verhogen van de verkoop van occasions met 20%.

Onze CEO Eddy Haesendonck heeft in het begin van het jaar al aangekondigd: in 2024 gaan we de focus leggen op een aantal belangrijke speerpunten. In deze nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte van de punten en de voortgang ervan.

Dit keer zoemen we in op speerpunt #1, 20% groei in verkoop van gebruikte auto’s. Het streven is dat elke verkoper 2 extra auto’s verkoopt per maand. Voor dit punt is Jacco Poldervaart de projectleider. Jacco is Director Used Cars en in die rol is hij verantwoordelijk voor de groei in verkoop van gebruikte auto’s.

Hedin Automotive aanwezig op de eRIC beurs

Events

Op 24 en 25 april vond de eRIC beurs plaats. Een vakbeurs voor de veiligheidsindustrie waar onze collega's van Business Solutions en Hedin Automotive Tech aanwezig waren om bezoekers kennis te laten maken met onze mogelijkheden voor deze industrie.

Op dé vakbeurs voor de veiligheidsindustrie op vliegveld Twente waren we aanwezig met een INEOS Grenadier en verschillende Ford-modellen waaronder een Ford F-150. De auto’s waren volledig bestickerd in de stijl van de beurs. De INEOS was aanwezig als ambulance voertuig, de F-150 stond er als politiewagen en daarnaast stond er nog een Ford als brandweervoertuig. Onze collega’s van Business Solutions en Hedin Automotive Tech vertegenwoordigden hier de desbetreffende diensten van Hedin Automotive. Ondanks het toch wel tegenvallende weer kunnen we terugkijken op 2 succesvolle dagen waarbij we op een mooie manier hebben laten zien wat we te bieden hebben voor de veiligheidsindustrie.

Road Tour: De nieuwe Ford Explorer

Events

Ford Nederland heeft een aantal Ford Explorers naar Nederland gehaald. Ford-vestiging Amsterdam ZO is de thuisbasis voor de karavaan met Explorers die deze week door Nederland rijdt om het land nu alvast kennis te laten maken.

Maandag 6 mei start de Road Tour langs onze 5 Ford-vestigingen en staat de nieuwe Explorer bij ons in de showroom. Op deze manier hebben particuliere en zakelijke klanten een exclusieve mogelijkheid alvast de nieuwe Ford Explorer zowel van binnen als van buiten te kunnen bezichtigen.

Ford Explorer in onze showroom tijdens Road Tour:

  • 6 t/m 11 mei - Ford-vestiging Dordrecht
  • 13 t/m 18 mei - Ford-vestiging Amsterdam Zuidoost
  • 20 mei t/m 25 mei - Ford-vestiging Hoofddorp
  • 27 mei t/m 1 juni - Ford-vestiging Den Haag
  • 3 juni t/m 8 juni - Ford-vestiging Rotterdam Noord (Alexanderpolder)

Top 3 lease contracten

News

Hedin Automotive Lease heeft een aantal collega’s die de meeste leasecontracten van Q1 hebben gerealiseerd in het zonnetje gezet.

Deze collega’s ontvingen van ALD een overheerlijke taart op de vestiging. Bij de uitreiking van de taarten werd er onderscheid gemaakt tussen Lease nieuw contracten, occasionlease contracten, de vestigingsprestatie en Business Solutions.

Gefeliciteerd collega’s!

  • Niels Dekker- Volvo Lijnden - met 4 contracten nieuw lease
  • John Vrooland - Kia, Opel en Fiat Wormerveer – met 9 occasionlease contracten
  • Hedin Automotive Ford - vestiging Hoofddorp - met 9 contracten
  • Business Solutions – Kevin van der Wilk - met 26 contracten

Volvo trainingsauto’s

News

ROC’s in de buurt van onze Volvo-vestigingen krijgen de unieke mogelijkheid om gebruik te maken van een Volvo XC90 Plug-in hybride als technische trainingsauto.

Vorige week zijn de 25 XC90 trainingsauto’s overhandigd aan de dealers. De komende weken zullen de trainingsauto’s aan de ROC’s worden overhandigd.

In de automotive industrie vinden continu techologische ontwikkelingen plaats. Scholen spelen hier op in door het aanbieden van relevante technische opleidingen, dit is een must om aansluiting te houden met de behoefte aan technisch personeel.

Om ROC’s hierbij te helpen en technische leerlingen kennis te laten maken met Volvotechniek, worden er 25 XC90’s door Volvo beschikbaar gesteld. Met behulp van een Volvo XC90 trainingsauto kunnen leerlingen fysiek worden opgeleid op de actuele techniek in de auto. Dit met als uiteindelijk doel om hen te enthousiasmeren en klaar te stomen voor de toekomst.

Terugblik op het Internationale MINI Dealer Event (IMDE)

Events

Vorige week heeft een selecte club collega’s van Hedin Automotive BMW & MINI het Internationale MINI Dealer Event (IMDE) bijgewoond.

Dit jaarlijkse evenement, speciaal ontworpen voor MINI-dealers wereldwijd, biedt een exclusieve kijk op de nieuwste producten en innovaties van het merk. Het evenement wordt elk jaar op een andere locatie georganiseerd en dit jaar was het de beurt aan Rotterdam, Nederland.

Aangezien de MINI-familie dit jaar volledig wordt vernieuwd en uitgebreid, was er veel te zien en te ervaren. Gedurende twee dagen werden we ondergedompeld in de wereld van MINI, met boeiende presentaties, spannende testritten en waardevolle inzichten in de nieuwste modellen en technologieën. Daarnaast werden er speciale productreleases onthuld die alleen op het evenement te zien waren, zoals de nieuwe MINI Cabrio en de Cooper 5-deurs. 

Er werd ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid en recycling, een belangrijk onderdeel van de nieuwe MINI-filosofie. We kregen inzicht in hoe MINI dit toepast in hun nieuwe modellen. Daarnaast werden er speciale productreleases onthuld die alleen op het evenement te zien waren, zoals de nieuwe MINI Cabrio en de Cooper 5-deurs.

Al met al was het een zeer bijzondere en leerzame ervaring. Het was een geweldige gelegenheid om meer te weten te komen over de toekomst van MINI en om nieuwe contacten te leggen met andere collega’s van BMW & MINI dealers. De verkoopcollega's van MINI zullen begin mei een vergelijkbaar programma volgen, en we zijn ervan overtuigd dat zij net zo geïnspireerd zullen zijn als wij.

Aflevering Ford E-Transit aan Spaarnelanden

Afleveringen

Spaarnelanden zorgt voor de leefomgeving van Haarlem en Zandvoort en bestelde bij ons 7 Fords E-Transit. De overdracht vond plaats op locatie bij Spaarnelanden in Haarlem.

Spaarnelanden zorgt voor een leefomgeving waar inwoners van Haarlem en Zandvoort blij van worden. Verduurzaming staat op nummer 1. Zo werken zij continu aan de verduurzaming van alles wat er gebeurt binnen het bedrijf. Daarnaast richten zij zich op inclusief ondernemen. Winst voor mens én het milieu. Hun visie over verduurzaming wordt ook op hun wagenpark toegepast. Met de Ford E-Transit Chassis Cabine met volledige op- en ombouw voor Spaarnelanden heeft Marold Brom, Manager fleetsales & leasing, van Ford Hedin Automotive de aflevering van 7 Fords E-Transit verzorgd. De overdracht vond plaats op locatie bij Spaarnelanden in Haarlem. Roel Groenestein, Unit Manager Mobiliteit Service, en Robin de Graaf, Wagenparkbeheerder, namen de sleutels feestelijk in ontvangst.

JJM Personeel voorzien van nieuwe Renault bedrijfswagens

Afleveringen

Personeelsleden van JJM Personeel hebben bij onze Renault-vestiging in Veghel hun nieuwe bedrijfswagens opgehaald. In samenwerking met Fleets Mobiliteit, Leaseplan en Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting zijn de auto’s klaargemaakt en afgeleverd.

De Renault Expess en Trafics zijn kant en klaar afgeleverd. Zo hebben wij de auto’s geleverd, zijn ze daarna voorzien van rittenregistratie en heeft Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting ze volledige ingericht. Een waardevolle aanvulling op de werkzaamheden dus!

En het mooie? Dit was nog maar batch 1 en er volgen er nog 2! Zo rijdt JJM Personeel de komende jaren weer op en top naar hun opdrachten.

Rijd in stijl met de nieuwe MINI Aceman

News

Wij zijn ontzettend trots om de nieuwste toevoeging aan van MINI-familie aan jullie te presenteren: de volledig elektrische MINI Aceman.

Deze nieuwe crossover zet een nieuwe standaard in het premium compacte segment door te combineren wat MINI geliefd maakt met een moderne twist.

Het unieke design van de MINI Aceman valt direct op. Met een vernieuwde designtaal, een milieuvriendelijke aanpak, en een geavanceerde digitale beleving, laat deze crossover zien dat hij niet alleen de toekomst omarmt, maar ook de traditie van MINI respecteert. En uiteraard blijft de typische "go-kart feeling" behouden, wat zorgt voor een rijervaring vol plezier en controle

Ontdek meer over de MINI Aceman op onze website:  https://www.hedinautomotive.nl/mini/modellen/aceman

Jubilea 

HR

12,5 jaar in dienst

1 juni 2024 - Dave Bruijns (Opel-dealer Meppel)

1 juni 2024 - Alain Lagas (BMW-dealer Breda)

2 juni 2024 - Olivier Hoffmann (Controlling Holding)
 

25 jaar in dienst

19 mei 2024 - Tim Colle (Volvo-dealer Almere)

25 mei 2024 - Meike Zalinge (BMW-dealer Breda)

1 juni 2024 - Wilco Vos (Hedin Exclusive Hilversum)

7 juni 2024 - Nabil Tamsamani (Renault en Dacia-dealer Den Bosch)

14 juni 2024 - Ron van Rengs (Renault en Dacia-dealer Venlo)

 

40 jaar in dienst

16 mei 2024 - Frank Dekker (Opel-dealer Hoorn)